Thuesday..

Vardag / Permalink / 8
Godmorgon sunshines. Här skiner solen för fullt, men tvivlar på att det är så varmt ute faktiskt. Blåste som faaen igår och i förrgår. Inga varma vindar någonstans. Men vi får hålla tummarna att den här sega våren ger oss en underbar sommar sen :)
Vaknade av att H&M katalogen dunsade i golvet till ett par moffande hundar. Varför gör H&M såhär mot mig?! Hittade ju maaassa fint som jag blev sugen på. Speciellt två par strumbyxor. They shall be mine säger jag bara hehe.
Drömmen är faktiskt att få jobba på H&M. Det är min absoluta favoritbutik och har ju handlat där sen man var liten och att få jobba där hade jag tyckt varit helt fantastiskt. Men där gäller ansökningar via internet och än så länge har jag inte fått napp :( de tar nämligen inte emot CV i butik. Och jag är redan registrerad sedan ca 2 år tillbaka på deras hemsida.

Honey ligger fortfarande och sover, eftersom han kom hem vid efter två inatt. Så jag ska ta hundarna nu. Vara lite snäll. De fick ju gå en väldigt sen prommis igår och tror inte vi kom i säng förrän vid klockan tre och samma kommer det bli idag. Önskar jag inte var en sån chicken när det kommer till att gå ute med hundarna när det är mörkt. Men de kommer bli bättre, det är ju fortfarande ett nytt ställe så. De blir nog bra.

De första iPhoneskalet var veerkligen populärt :D önskar jag hade flera att lotta ut. Ni förtjänar det allihopa ♥

Men nu ska jag ut med pälsklingarna :) ha en toppendag nu allihopa.

#1 - - Kristina:

Sv: Tyvärr bor jag alldeles för långt ifrån borlänge =) Bor högre upp tyvärr.. =)



#2 - - sara:

Jag jobbar extra på H&M och någon svågerpolitik har jag aldrig hört talas om. Att de bara tar emot sökningar via internet stämmer däremot och det var så jag fick jobbet. Sen rekryterar de gärna inom företaget, men det tycker jag är helt i sin ordning eftersom man då anställer någon som man vet vad den går för. Lägg upp ditt cv på deras hemsida!

#3 - - Emmie:

sv: tihi, näee, det är inte lätt, men tack för tipsen iaf, nu kan jag kolla de med.. :P har du något tips på något roligt som finns att se där uppe?? :P vi åker från borlänge till mora och sen upp tll Östersund, kommer till Borlänge från Örebro hållet ;) Kram

#4 - - Anonym:

Dina designs är helt underbara !

ska vi följa varandra via bloglovin ? :)

#5 - - Anonym:

Såg att du inte gör bloglovin byten :) Men jag lägget till dig iaf !



btw, kan inte du visa hur man lägger in en footer på bloggen ? :D

#6 - - Frida:

Oj så fina bilder! Jag vill så himla gärna ut och fotografera likadana blommor, har aldrig fotat dom som jag tidigare berättat. Skit norrbotten som inte har såna underbaringar!

#7 - - Mikaela:

Bild nummer två var ju helt underbar! Gud vad sugen jag blir på att skaffa en egen kamera ;)

#8 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jag gillar foto nr 2 väldigt mycket. Den är så där "dystert" vacker, om du förstår vad jag menar :)



Jag brukar inte heller tycka om att gå ut på kvällen men det är mestadels för att jag är lat då..

Till top