Who will it be??

Vardag / Permalink / 5
Som kommer bli bloglovinprenumerant nummer 200?? Spännandee.
Tack för alla positiva kommentarer om blossom bilderna :D blir lika glad varje gång någon säger att mina bilder är fina. You make me sooooooo damn happy
Kladdat på nagellacket på tånaglarna som kom ifrån e.l.f idag. Men jag måste nog säga att jag är besviken även på färgen. Det är mer ett skimmer, lite färg men inte så som jag gillar det haha. Kräsen, njaejj, gillar rikligt med färg bara. Men det är ett fint nagellack om man känner för att vara neutral någondag.

Usch min rygg tar död på mig, den mår inte bra av att inte ha en skön plats att sitta på. Försöker göra klart Tommys design men får ju panik när jag inte har någon bra plats att sitta på. Hoppas soffan kommer tidigare än om 1 ½ vecka. WE NEEEED IT.

Måste ju berätta om min panpizza upplevelse. Ni vet en sån där vanlig panpizza ifrån Billys. Vi har ju ingen micro just nu så jag körde den i ugnen. Tyckte den blev hundra gånger godare. Krispig och knaprig och inte alls lika flottig :D nom nooom. Onödigt vetande, yes boss.

Nej nu ska jag fortsätta med Tommys design :) puss på er.

#1 - - Jenny:

inte konstigt att du får många kommentarer om att bilderna är fina, det är dom verkligen ska du veta :} hihi. Kram!

#2 - - Blue Velvet:

Sv; Ja, den primern kommer jag göra slut på en vecka.. Skoja... Tycker den var hur bra som helst, kommer bli beroende av den. Jag var inne och tittade på nagellacken, men tyckte inte det fanns någon färg som föl mig i smaken. Tyckte alla var för ljusa! Tråkigt när nagellack inte är som man sett på bild. =( Du får lotta ut det istället =)

#3 - - Frida:

Sv: Nej jag tror inte heller att jag kommer vara sådär super nöjd eftersom att jag är ganska van att använda mus produkter och andra halv dyra märken :)



Nej vi har fan inte en enda såndär blomma och jag får aldrig chansen att fota någon hur mycket jag än vill :( Synd om mig ibland (a) :P

#4 - - Martina:

Det är klart att du får många kommentarer att dina bilder är fina, för det är de verkligen. Är så otroligt roligt att titta in hos dig och titta på dina fina bilder. Jag blir lite extra glad av dem! :)

#5 - - Anna - Mor till sonen Dizel:

Den nya designen vart verkligen jätte fin :)

Till top