No commercial.. PLEASE :)

Vardag / Permalink / 3
Äntligen börjar det spricka upp lite bland molnen :) hoppas verkligen på att det slutar regna idag, vi behöver faktiskt lite sol här efter alla gråa dagar den här veckan.
Idag är jag hääärligt ledig så de blev lite sovmorgon såklart och ska ta vovvarna på en prommis nu. Funderar på att gå lite längre, plutten behöver röra lite på sig men man är ju verkligen feg nu efter allt som har hänt och han klarar nog mer än vi tror. Vi måste försöka komma över rädd-att-han-ska-göra-illa-sig-igen-spärren. För jag tror att det kommer krävas en hel del för att han ska göra illa sig så pass igen. Älskade lilla killen ♥ men han får ju iaf knalla runt lite mer hemma nu, han slipper vara instängd hela tiden.

Är man wierd om de första man gör på morgonen är att göra rent spisen och sätta igång en diskmaskin???? ;D

En EJ REKLAM-skylt på dörren är nog på sin plats nu :P god daaaamn vad reklam som kommer varje dag. Inget miljötänkande direkt haha :D

Muggen är köpt för över ett år sedan i Österrike :) från märket Nici, för er som är nyfikna.

#1 - - Petra:

inte wierd utan effektiv! :)

#2 - - Tommy:

Sv: Jadu det har varit samma sak för oss varje månad ett tag nu .

Förhoppningsviss vänder allt och vi med kan börja spara mer pengar som förut ..



Här i Malmö är det strålande sol och gött väder i dag ,förhoppningsviss slipper vi regnet nu på ett tag, tycker det har vart grått och blött för länge nu ,sommaren kan minsann komma tillbaka !

#3 - - linnéa:

Vad är det du dricker? Det ser både gott och inte gott ut. DEt ser ut typ som kaffe-latte eller varm choklad - när jag tänkte choklad (äter inte godis eller något sådant) så fick jag tänka att det såg ut som diskvatten för att få bort suget. Men det gör du ju inte - men vad är det???? Nyfiken (och totalt virrig)

Till top