Coming to an end??!

Candis / Permalink / 56
Det här med bloggen och allt negativt den medför har fått mig att inse att det är dags att kanske gå vidare i livet och sakta men säkert avsluta bloggandet. Eller iaf ta en välbehövlig paus och hitta det som en gång gjorde att jag började blogga.

6-7 år med blogg innebär en himla förbannat massa negativa kommentarer och negativ energi. Jag är less på att sätta mig vid datorn, logga in på bloggen och läsa kommentarer som gör mig nere och grinig. Höra både det ena än det andra. Denna mobbning, rent ut sagt, som förekommer inom bloggen.
Jag har ingen jävla lust att varje dag tänka "Jaha, nu ska vi se hur många negativa och spydiga kommentarer man fått.." Är det så det ska vara??? När slutade det vara roligt?? När slutade jag blogga för min egen skull??

Jag är så förjävligt trött på att höra att man är otrevlig, sur, grinig, negativ, ful, idiot mm mm mm. Kan man bli något annat när hela bloggsfären är totalt genomsyrad av skit och negativitet? Natuuurligtvis inte hela sfären. Det finns enorma guldkorn som jag förhoppningsvis kommer känna och älska länge i livet och dessa pratar jag inte med enbart via bloggar längre.

Man ignorerar, men tillslut rinner det inte av en som vatten på oljig yta. Även om de raderas direkt så kommer man ihåg varje kommentar så väl. Det är skrämmande. Men tack vare bloggen har jag dessutom fått en väldig massa skinn på näsan men att inte ens få kunna försvara sig mot idioter utan att bli kallad för otrevlig känns jävligt tråkigt.. Jag är väl svag och orkar inte stå på mig längre...

Jag hoppas de som kallar mig otrevlig mm blir jävligt nöjda nu. För snart kommer de ha en mindre blogg att störa sig på och det är ju så ni vill ha det!! Och nej jag vill inte ha en lösenordsskyddad blogg, fråga mig inte varför, det känns bara inte som jag..

Vi får se när vi hörs igen, kanske om någon dag, kanske om några veckor // Sara

#1 - - L I L I J A:

Gud, vad tråkigt :(

Men jag förstår dig visserligen.. Jag hade nog också fått nog till slut om jag blivit bombad med negativitet hela tiden.. Hoppas du får en liten nystart med ditt bloggavslut. Kanske kommer det en dag då du känner dig sugen igen & får slippa idioter till bloggläsare.. Kram!

#2 - - Sandra:

Esch låt inga trycka ner dig. Det finns folk som älskar att klaga. Man får helt enkelt ignorera det.. Jag brukar bara ta bort negativa kommentarer och inte svara på dem. Så efter en dag har man kanske lyckats glömma. Sluta inte blogga. Jag tror det finns massor som gillar dina bilder, ditt sätt att blogga, din charm o.s.v. Din blogg kan du säkert använda som portfolio dessutom om du senare söker något jobb inom webdesign eller liknande. Ha en super kväll =)

#3 - - Alisa:

Älskade Sara, jag förstår inte hur människor kan bete sig på det viset o mot dig av alla människor. Skam ska dessa människor känna, skam! Din blogg var bland de första bloggarna jag fastnade för och började följa, sådär 3 år sedan. Jag har märkt hur dessa vidriga människor påverkat dig o bloggen. Men som du säger, det måste vara roligt, det måste vara för din skull o framför allt fritt. Bloggen är en del av dig o återspeglar dig o din personlighet. Man kan inte vara omtyckt av alla men däremot respektera och tyvärr har människor inte visat dig respekt o det är förjävligt. Du kommer att vara saknad o Candis kommer att för alltid finnas inom mig i mitt hjärta. Du o din blogg har inspirerat mig på så många sätt o tack vare den fick jag ta del av dig, en underbar person med ett hjärta stort som jorden. Tack vare bloggen fick jag träffa dig på riktigt. Jag är den evigt tacksam. Ta en paus o vill du komma tillbaka till bloggvärlden, starta om på nytt, nytt namn, ny blogg, ny plattform men samma varma, ärliga o inspirerande Sara! Keep your head up babe

#4 - - Jessica:

Neeeej vad tråkigt om du slutar blogga! :( Din blogg är verkligen en av mina favoriter, men jag förstår ju att man blir less på folk som är negativa och gör massa påhopp! Det är något jag inte förstår heller, vad fan de får ut av det hela?! Vad hjälper det att försöka trycka ner andra människor?! Idioter!!! >:( Och varför läser man en blogg man inte gillar? Det är väl bara att konstatera att man inte gillar bloggen och ge fan i att läsa den sen?! Dumma kommentarer kan man hålla inom sig tycker jag. Tycker som sagt det är väldigt tråkigt om du slutar blogga, men blogga ska man ju göra för sin egen skull, ingen annans! Dock så får du inte låta dom knäcka dig för du verkar vara en helt underbar person med ett stort hjärta! Styrkekramar till dig!

#5 - - ANNA:

Det är så oerhört tragiskt att människor inte har bättre saker för sig än att skriva elaka saker till andra. Jag förstår inte vad de vinner på det? Hursomhelst, så verkar du vara en underbar person och jag uppskattar iaf din blogg och dina vackra bilder :) Men man ska alltid göra det man själv mår bäst av. Kram!!

#6 - - Josefin:

Tråkigt för oss som uppskattar dig och bloggen, men förstår att det kan tära att ständigt bli bombarderad med negativa kommentarer och påhopp. Hoppas allt blir bra för dig hur du än bestämmer dig för att göra med bloggen i framtiden. (Fast mest hoppas jag ju på att du får tillbaka lusten igen). :) Kram.

#7 - - Frida:

Det är väldigt tråkigt att det har blivit så här. Men jag förstår dig om du vill sluta blogga.



Sv: Det var bara så lite så! :)

#8 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Nej vad tråkigt att höra, men jag förstår dig. Hoppas du får den pausen du vill och att du kommer tillbaka sen. Älskar att klicka in här och läsa!

#9 - - Camilla F - Design&Foto:

Trist men förståeligt! Man orkar ju helt enkelt inte med när man bara får en massa negativt hela tiden. Framförallt när du nu har hållt på så länge som du faktiskt har gjort.

Men du kommer helt klart vara saknad om du försvinner även om det inte är för alltid utan kommer några inlägg per månad så är det härligt, roligt, inspirerande att läsa/se din blogg. Hoppas du orkar stå på dig och att de dumma människorna fattar vad de håller på med o lägger av så kanske du hittar tillbaks igen <3

#10 - - Kajsa:

Jättetråkigt att det ska bli så. Du får försöka tänka på oss andra som kanske ger dej lite positivitet istället och vi hoppas att du kommer tillbaka med mer energi och kanske slipper alla dryga läsare.

#11 - - Tess : Istla.se:

Det är så tråkigt at läsa att du har det så. Jag hade en period då det kom en jäkla massa negativa kommentarer och som bara var påhopp över saker som var små och löjliga. Visst tar man åt sig och man blir ledsen. Men det är ju fel på de som skriver och inte på dig.



Jag gillar din blogg och du verkar vara en riktigt härlig person.



Jag skriver som jag skrev till Inisen i hennes inlägg om näthat.Att man ska "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad."



Kram på dig.

#12 - - Cecilia:

kommer sakna =/

#13 - - marie:

Fy vad tråkigt att höra =(



Men visst man förstår dig men jag hoppas att du kommer börja blogga igen snart och hoppas du får en bra dag!

#14 - - Mikaela - blivande mamma:

Sara, det är väldigt tråkigt att läsa det här inlägget och höra hur du verkligen känner dig inombords och vad de negativa kommentarerna sätter sig som klister. Men det är nog så, vi kommer lättare ihåg hur dåliga vi varit än hur bra vi varit när vi får feedback :/ Men åh andra sidan kan man ge feedback på både bra och dåliga sätt, ibland kanske man vill säga något negativt på ett bra sätt, men det kommer tyvärr inte ut på det sättet.



Jag tycker dock du gör rätt i att ta dig en välförtjänt pause för det är juh för din egen skull du bloggar - inte för någon annan! Din blogg speglar ditt liv, och din vardag, och då ska det vara kul att skriva och uttrycka sig om det. Och känner du att du vill komma tillbaka och fortsätta i bloggvärlden så är det möjligt att du är starkare eftersom du tagit dig en pause som verkligen var på tiden efter dina år och allt du fått höra i och med dem.



Jag håller med Alisa, kom tillbaka i nytt namn, i ny blogg och ny plattform och börja om på ny kula - men det ska fortfarande vara den Sara jag har läst om här. Och jag skulle inte tveka en sekund på att fortsätta läsa om dig och din vardag ännu mer, för det fängslar mig :)



Många Kramar.

#15 - - Ida:

Din blogg var den första som jag började läsa dagligen och som jag sedan dess har följt nonstop med massor av inspiration och nytänkande. Jag tycker att det är för jävligt att folk måste trycka ner dig bara för att de är avundsjuka på dig. Har de inget bättre för sig egentligen?! än att ge sig på underbara, varma och genomsnälla Sara. Ta en paus och se om du finner inspirationen och lusten till att börja blogga igen. Annars kanske du kan få utlopp för din estetiska ådra på något annat sätt.

#16 - - Nina:

Vad tråkigt Sara, jag som tycker du har en så fin och mysig blogg.

Men jag förstår dig, jag skulle sluta direkt om jag fick massa negativa kommentarer. Vissa människor är så fega som "mobbar" på bloggar, skyddad bakom en skärm. Dom är säkert avundsjuka men jag förstår att det tär på dig ändå.



Ha det bra. Kram/Nina

#17 - - Emmie:

NEEEEEEEEEJ!!! Jag vill inte att du ska lägga ner, jag förstår dig men vill iaf INTE attdu ska göra det :) Vilken blogg ska jag nu drömma mig bort i, titta på fina bilder och din design, jag inspireras varje gång jag går in på din blogg.. Du kan väl bara ta en paus, kom tillbaka sen, vi kommer sakna dig och du kommer säkert sakna oss.. Saraaaa stanna.. Vet att du säkert gör rätt för dig själv och du förtjänar det bästa, men det har jag inte lust att inse just nu :P Stanna!!! ;)

#18 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Himla tråkigt att du känner så, men jag förstår dig. Om negativiteten överväger är det bara att lämna och negativa kommentarer väger ju ofta tusen gånger tyngre än positiva. Sorgligt, men det är så vi är funtade. Jag brukar också lämna ställen jag känner att jag inte får tillräckligt mycket positivt ifrån, mycket bättre för hälsan så. Hoppas dock att du inte helt försvinner från bloggvärlden, men du måste göra det du måste göra. Kanske du kommer tillbaka vid senare tillfälle. ^o^



En jättebamsekram till dig stumpan!

#19 - - Malin:

Söta, fina, underbara Sara.

Att folk kastar negativ skit på dig via din blogg, är sånt man måste skratta åt. Man måste försöka borsta det av sig & sortera bort det som ger negativ energi. men till slut blir det för mycket, det säger sig självt. Jag kan inte säga att jag förstår, för jag har själv aldrig fått negativa kommentarar i sån mängd som det låter på dig, att du får.



men du ska görav som du vill, men kommer sakna dig massor <3

#20 - - Malin:

Jag förstår dig verkligen! Vissa människor gör en bara spyfärdig.. elaka, små äckliga parasiter! Jag började läsa din blogg för någon dag sen & jag fastnade direkt. Jag diggar dig & din blogg, du har en skön stil :) Kram

#21 - - Sanna:

Allt handlar om svartsjuka/avundsjuka.

Klagandet och negativa thing.

Tråkigt att du känner så här eftersom jag följer din blogg titt som tätt :)



Men bloggvärlden har ju blevit så, du är anonym du kan yttra dej precis hur du vill och skiter fullständigt i hur andra känner.

Men i själva verket är dessa personer små meningslösa kryp.



Du kanske ska lägga upp de negativa kommentarer med personernas namn och blogg så får vi se hur mycket glädje de får utav det sen ;)

#22 - - Linda - ndaiL:

Usch, trist när det ska bli så.



Men jag tror att tyvärr så är det negativa o elaka människor som kommenterar oftare än alla dom som gillar dig o din blogg, tyvärr.



Jag kommer iaf sakna din blogg, dina tips, dina videobloggar och ja, heal din blogg :)



#23 - - Heidi:

Låt inte något sånt påverka dig så att du slutar med något du tycker om! Då får de sin vilja igenom, stå på dig och igonorera såna ovärda saker. Tuta och kör! Kramis

#24 - - ulrica:

Nej, vad synd =( Har inte tänkt på hur det måste kännas att få massa negativa kommentarer, jag har ju en så liten blogg med endast 40 läsare om dagen och de som kommenterar är alltid väldigt snälla. Blir alltid så glad när jag får en kommentar från någon eftersom jag får så få, antar att en otrevlig kommentar påverkar en lika mycket- fast negativt då :/ fy vad tråkigt! Jag kan inte förstå varför något skulle skriva massa otrevligt till dig, du driver ju en helt vanlig "snäll blogg" och är inte otrevlig eller provocerande på något sätt. Men jag kan inte annat än att hålla med de andra- försök att inte ta åt dig av de negativa kommentarena! Du ska inte låta dom förstöra din blogg! Men ta absolut en paus om du behöver det och försök ändra din inställning till bloggen igen så att du känner att du bloggar för din egen skull och för dom som faktiskt gillar dig och är trevliga! Du kanske kan hitta ett sätt att hantera kommentarerna bättre....exempelvist genom att tänka att alla de negativa är från en och samma person- om du förstår vad jag menar? Hoppas du hittar ett sätt att fortsätta blogga och må bra =) Annars kan du ju, som någon skrev, starta en ny blogg och börja om. Skicka gärna adressen till mig i så fall ;)



STOR KRAM =)

#25 - - W e b - L i n n . n o:

Så trist å høre at det blir sånn. :( Håper du finner lysten for din egen del igjen og at de idiotene som slenger dritt kan finne på noe bedre å gjøre.

#26 - - vendela:

Jag förstår att du har börjat tröttna på att blogga när att alla elak människor skriver elaka saker..men jag tycker inte du ska ge upp ditt bloggande som jag har sagt tidigare det kommer alltid finnas missunnsamma människor som inte vill att någon annan ska vara lycklig osv.. men jag tycker inte du ska lägga ner för då låter du såna människor vinna det finns ingen poäng med det jag tycker du ska fortsätta med vad du gör skit i att läsa elaka kommentarer skratta åt det istället.. jag vet det är inte lätt!! jag vill ändå be om ursäkt för jag har förrut varit elak och dum mot dig jag va väl omogen och dum helt enkelt men vissa förändras

jag förstår att man kan ha brist på ideér när det gäller bloggandet

men jag tycker verkligen inte du ska sluta blogga! fortsätt med det du gör bäst

och låt inte elaka människor trycka ner dig

ha en bra dag kram/vendela

#27 - - Molly - MOLKAN.SE:

Usch, jag fattar inte att just du, en av de mest underbara i hela bloggvärlden ska drabbas av detta. Fattar det verkligen inte! De är antingen pantade så det sjunger om det eller så är de bara avundsjuka för att du är den underbara Sara som du är.



Jag blir arg och ledsen för att det ska behöva vara så här, och jag kan förstå dig när det har behövt att gå så här långt.



Jag vet att det är svårt att skaka av sig just de elaka kommentarerna, men jag försöker att göra det ändå. Det är som att bloggen är en låtsasvärld och inte finns på riktigt. Det finns andra problem och annat som man kan lägga energi på (så tänker i alla fall jag), och det hjälper. De riktiga problemen i mitt liv tar över. Men det är ju verkligen inte kul när bloggproblemen blir till riktiga problem, eller det jobbiga.



Ingen ska behöva känna som du gumman och behöver du komma bort från detta tycker jag att du ska göra det, även om jag kommer att sakna dig! Men du måste göra det du måste göra för att må bra, och om bloggandet bara drar ner dig istället för att lyfta dig bör du ta en paus eller om du väljer helt att sluta. Ingen kan tvinga dig till det ena eller det andra. Bara DU mår bra, det är det viktigaste!



Du är en stor inspirationskälla för mig och jag önskar dig all lycka gumman! Du är en av de finaste och mest genuina människor som jag inte känner, men ändå är du så mycket mer än någon annan jag har träffat IRL.



Ta hand om dig sötis, och gör saker som du mår bra av!

Massor av kramar!

#28 - - Linnea:

vad tråkigt :( men jag förstår att du inte vill fortsätta om det inte känns roligt längre. men jag kommer i alla fall sakna din blogg massor! en av de FÅ jag faktiskt läser dagligen. ha det bra! kram

#29 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Vad tråkigt :( Jag visste inte att du hade det så. Du ska ju inte behöva känna att det är jobbigt att logga in på bloggen. Det ska vara något roligt! Jag hoppas på att du kommer tillbaka i alla fall. Massa kramar så länge :)

#30 - - Kristina:

Nej nej neeej! Fy farao att vissa personer anser att de kan klanka ner på en annan människa! Jag hoppas att någon av dem förstår hur de förstör för dig och ber dig om ursäkt. För du är en av de härligaste personerna jag hittat i bloggvärlden, du är härlig Sara. Jag vet att hur gärna man än försöker få sådant att bara rinna av, så fastnar lite ändå. Och jag blir så förbannad när personer kan gömma sig bakom "anonym" signaturen. Alla måste väll få ha en egen åsikt och tycka,känna, säga de som de tycker. Gillar man inte att du tycker, känner, säger vad du tycker, då behöver man inte läsa din blogg. Man ska absolut inte klanka ner på dig för att du är den du är. Riktigt förbaskad blir jag. Har man inget trevligt att säga så är det lika bra att inte säga något alls. Visst, de kanske inte tycker som du, men det kan ju iallafall visa dig den respekten att inte dra ner dig.

Jag hoppas att du kan se något positivt den här bloggen, jag hoppas innerligt att du kommer fortsätta blogga. Och jag hoppas att ingen kommer vara otrevlig mot dig. Du förtjänar inte det.

De personer som känner ett behov av att klanka ner på dig borde syna sig själv istället.

Massa varma kramar.

#31 - - Gabriella:

Sara! Du ska göra som du känner, men det är hemskt , det ska vara roligt att blogga! Det kommer nog tyvärr alltid att finnas människor som skriver spydiga och elaka kommentarer. Vet inte vad vi ska göra med dem, slänga dem i soporna.

Nej men iallafall! Jag hoppas att du snart kommer tillbaka och bloggar! För DIN skull inte någon annans.. eller jo kanske lite för oss som tycker om din blogg väldigt mycket såklart.

Skickar en STOR kram och sköt om dig!

#32 - - Catrin:

Usch kommer att sakna dig och din blogg =)



Men det är som du säger, har man tappat lusten och känner att man ska må dåligt av att läsa kommentarerna, så ska man bara inte mala på för skrivandets skull. Då blir det heller ingen bra blogg...



Det är trisst att m'änniskor jämt ska förstöra och trycka ner andra. Tyvärr är det så världen ser ut i verkliga värlen och så även på internet numera =(



Lycka till med allt du tar för dig i alla fall =)

Kramen!

#33 - - Anonym:

mwen klaga lite.. Du har skriviet detta förr, men du vill bara ha uppmärksamhet! Patetiskt! Lämna bloggen då för 17!

#34 - - Johanna, Livet som student:

Åh va tråkigt hoppas verkligen du fortsätter blogga men jag förstår om det är jobbigt! Tråkigt att de finns så många elaka människor som ska hålla på och vara elaka och negativa.

#35 - - Marie:

men va tråkigt:( hittade ju din blogg i våras när jag sökte på bilder på google och har sen dess följt den! är inne flera gånger varje dag för att kolla om du skrivit något nytt, så det kommer bli tomt om du slutar:(

Tråkigt med människor som förstör!!

#36 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Vad tråkigt :(

men jag förstår dig, har fått liknande kommentarer många gånger och även kommentarer om att man är fet och att jag aldrig kommer nå mitt slutmål!



Jag hoppas att du kommer tillbaka snart igen :)

#37 - - 月姫 Tsukii ♥:

Jag blir helt tom på ord när jag läser detta inlägg. Jag fattar inte vad folket får all skit ifrån och jag fattar absolut inte VARFÖR folk ska hålla på? Att de ens orka lägga ner energi och tid på att knappa in skitkommentarer och skicka iväg det, IDIOTER! Och Sara, jag har inte fått lära känna dig personligen IR men jag har följt din blogg och jag tycker att du är absolut underbar! Du är du, dig själv och det är så himla kul att se.. och dina videoblogg - underbara! Bara för att man gnäller, klagar vissa dagar eller kallar folk för idioter för att de har skrivit skit på ens blogg, betyder det inte att man är det du skrev uppe i ditt inlägg. Fyfan vad arg jag blir alltså. Men så länge du känner att du gör rätt och må bra av det, gör det! Du förtjänar det bästa. Men jag hoppas att vi inte tappar kontakten för du har varit min klippa genom de jobbiga stunderna i bloggvärlden, du ÄR en stark och varmhjärtad människa ♥



Kramar

#38 - - Annica:

Jag förstår inte varför folk läser din blogg om dom inte gillar den... å varför alla dessa elaka komentarer... har de inget annat att göra än å försöka trycka ner folk!?!

Jag tycker om den iaf, det är roligt att se hur du mår och vad du gör nuförtiden=) önskar dig all lycka! å skit i dom där trångsinta jävlarna;)

kram

#39 - - Elin:

Men seriöst, vad är det för fel på dig som skriver anonymt?

Är du tuff bakom skärmen?

Mår DU bättre när du skriver saker som ovan?



Till dig Sara, jag hoppas att du fortsätter blogga!

JAG kommer sakna dina inlägg, dina charmia videos och dina

fantastiska bilder!



Ta hand om dig i vilket fall som helst, kram!

#40 - - Anna:

Förstår dig helt och hållet. Väldigt tråkigt om du slutar blogga,men du ska göra det som känns bäst för dig. Synd att det finns så många jävla idioter där ute,man blir ju mörkrädd. Men du ska veta att jag alltid gillat din blogg. Ta hand om dig. Bamsekram

#41 - - B R O W N S U G A R:

:(

#42 - - Alexandra:

Nej vad tråkigt :(

Älskar din blogg och dina underbara bilder, har varit jättekul att få läsa om din vardag. Men det måste ju kännas kul såklart, det ska ju inte vara så att bloggen blir en börda.

Kommer fortsätta kika in här och hoppas hoppas hoppas på att du kommer tillbaka snart!

Du är en stor inspirationskälla för mig!

#43 - - josefin:

de känns så otroligt tråkigt när de ska behöva gå så långt att man inte längre känner att man "får" mer positivt än de "tar" att blogga.. din blogg är otroligt inspererande och härlig men de är ju ingen hemlighet att 1 negativ kommentar suddar ut 10 positiva... STÅ PÅ DIG! du är en otroligt fin tjej =)

#44 - - Carina:

Till tidigare kommentar:



Vad som är patetiskt är att du inte skriver ditt namn och kan stå för vad du säger!

#45 - - Petra:

Jag förstår dig till 100%. Det är verkligen inget kul och blogga om man hela tiden får tillbaka en massa dumma och korkade kommentarer och många gånger ifrån personer inte vågar stå för dem. Jag tycker det är tråkigt att människor ska kunna ha en sådan inverkan på andra, men man orkar bara till en viss gräns sedan får det vara nog.



Hoppas att du återkommer längre fram!

#46 - - Stina:

Hej, tycker om din välgjorda bloggdesign! Jag kan se att du tydligt skrivit "designbeställningarna är numera stängd på obestämd tid" men tänkte ändå slänga in en kommentar och fråga om du kan tänkas skapa en ny åt mig? Om du har tid och lust såklart! Du kan väl höra av dig :)

#47 - - D D A N I E L L A A ♥:

Själv tycker jag att det är patetiskt att folk ska klaga, man bloggar ju för sin egen skull? Det är otroligt tråkigt när folk kommenterar negativa saker.

Jag tycker iallafall att det är riktigt tråkigt att du ska ta paus, men du får ha det så bra under tiden :)

#48 - - mamma:

Att folk bara orkar. Dom behöver inte alls läsa din blogg om dom nu retar sig på den. Ren svensk avundsjuka kallas det.

Sköt om dej Gumman. Puss o kram mamma

#49 - - Viki:

Jag hoppas du kommer tillbaka snart :) DU skriver jättebra, din blogg är jättebra!

Sluta inte blogga, och bry dig inte om dem som säger negativa saker!

Jag hoppas att du mår bra :)

Kram! <3

#50 - - Evelina:

Sötaste du. Jag har läst din blogg så länge nu, att inte kunna klicka in sin på candis.se och få se dina underbara bilder och härliga videobloggar skulle kännas så konstigt :( samtidigt förstår jag att det är jobbigt när människor försöker att trycka ner dig, och som du säger. Du ska blogga för din egen skull och om det inte känns bra längre ska du självklart inte fortsätta. Men åh, vad jag kommer att sakna din blogg!

#51 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Så otroligt tråkigt Sara! Din blogg är grym och jag hoppas innerligt att du kommer tillbaka för din blogg är RIKTIGT BRA! Folk som kommentarer negativt och anonymt är bara avundsjuka! Kram på dig sålänge!

#52 - - Evelina:

Fan va tråkigt att du känner så :( och du ska såklart BARA blogga för din egen skull, ingen annans!



Jag kommer fortfarande läsa din blogg ifall du börjar skriva igen, vi ses <3

#53 - - Daniela:

Fy, detta var inte något roligt inlägg som jag hade trott att jag skulle se när jag steg in här. Känns ju inte alls kul. Men jag förstår dig helt och hållet och ibland måste man faktiskt bara vara ifrån ett tag när det blir så. Ta din tid, så hoppas jag att du kommer tillbaka när allt känns bättre. Skulle ju inte vara kul om en av sina topp5 bloggar man kollar dagligen på försvann ju.

#54 - - Bea:

Trist, men ett alternativ kan vara att ha en helt privat blogg med läsare som du själv valt att bjuda in :) Take care!

#55 - - Malin:

Det är rätt stå på dig vännen! Förstår mig inte på de som bara går in och stör sig. Varför ens läsa en blogg för det och låta de andra tyvärr gå miste om en så bra blogg. Hoppas du kommer tillbaka på ett eller annat sätt. Massa kramar till dig!

#56 - - Anonym:

Men urs vad tråkigt. Jag tycker om att läsa din blogg att se dina fina bilder och framför allt se videoinlägg. Du är en så glad och inspirerande person. Dig har jag följt längst. Sen du bodde i österiket. Men du måste ju göra som du vill. Jag förstår vad du menar med att man inte vet varför man skriver längre. I början skrev jag känslor. Nu vågar inte jag skriva vad jag vill.. Så det handlar mer om vad jag har handlat eller dylikt! Men din blogg är min favorit och det finns INGEN som kan slå det:-P

Till top