Lönemåndag..

Vardag / Permalink / 5
Lönen den kom och försvann :P hahaha nejda, inte riktigt så men de är ju inte många korvören man har kvar på kontot och då är inte det förbaskade busskortet inhandlat än. B L Ä Ä. Måste försöka spara lite till Ullared också. JA, vi ska åka dit för första gången i våra liv. Har ju ingen direkt jättebra bild av det och förstår inte alls den hypade grejjen över det, men men. Får ju träffa goa svägerskan med hubby och umgås lite iaf :D
Nu är kameran äntligen min helt och hållet också, avbetald och klar. KÄNNS HÄÄÄÄÄÄRLIIIIIIIIGT. GÖTT GÖTT GÖTT.

Ska försöka ta mig ut till Gamlestaden idag och bli upphämtad av hubby för att sedan åka till Ikea och handla nya vintertäcken och lite kuddar. Och ute skiner solen och det är riktigt skönt :) en rätt härlig måndag med andra ord.

En liten prommisvideo från imorse :) han ser ut som ett litet bältdjur i täcket.

#1 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Usch ja, Västtrafik snor mycket pengar. Suck. Jaså var det i torsdags? Måste ha sovit igenom det. Synd. Jag som älskar oväder. ^o^

#2 - - Zarah-Lou:

Åh, Ullared!

Har inte heller varit där, men jag tror faktiskt inte att du blir besviken. :)

Har hamnat hos bloggare som varit där och visat upp vad de handlat och de verkar ha rätt fina inredningsgrejjer! (Om man nu gillar det?) ;)

Verkar inte som att de filmar mer än runt/innan kassorna i Tv-serien, och där verkar ju allt tråkigt ligga - plastpåsar och plastfolie lixom xD

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

hoppas att du hittar något skoj uppe i Ullared :)

#4 - - Tommy:

Sv: Tack och hälsa tack till Henke med!

Kommer kontakta dig underdagarna angående det jag ville ha hjälp med till bloggen ... Har tänkt mig en bild på Gucci och hans födelsdata och den dagen han lämnade oss.

#5 - - Daniela * Neliz:

Sv: men hur tusan kunde jag få för mig att du jobbade i Allum haha. Mjaja, måste väl vara för att du nämt allum några gånger och antog det helt enkelt hehe.



Ja och du bor och jobbar ju i 2 olika zoner så ditt busskort blir ju inte precis billigt :/ Västtrafik suger på detta, lite billigare kan de allt göra dem tycker jag!

Tog du 59:an från partille centrum då, raka vägen till Gamlestaden alltså, för i sådana fall åkte du precis förbi mitt hus.

Till top