My night..

Vardag / Permalink / 10
Skönt med ett kort jobbpass idag :) är lika förvånad som mina kollegor att få börja på eftermiddagen haha.
Imorgon är det nästan hela dagen som gäller. Kommer säkerligen vara en heeeeel kunder i butiken under dagen. Då kommer det gå fort.

Älsk är och härjar på Volbeats konsert. Har inte träffat honom nu sen igår kväll :(( saknar honom och är klart lite avundsjuk för att jag inte kunde följa med. Men sen hur skoj är det att vara ensam tjej och 10 skräniga killar?? :P hahaha. Lite skönt att ha lägenheten för sig själv, även om de är mindre kul att gå ut ensam med voffarna.
Fick en vinare av älsk så den har öppnats naturligtvis och så lite matlagning för imorgon på det och så kanelbullar :) haha. Härlig blandning.

Imorgon måste vi hyra The Imaginarium of Doctor Parnassus. En kollega sa att den var väldigt bra och så är det ju också Heath Ledgers sista film :)

Nej undra om jag ska krypa till sängs och försöka få lite sömn även om hundarna har en tendens att moffa konstant när inte hela familjen är samlad. Är inte älsk hemma så moffar dom så fort någon går i trappen och samma om inte jag är hemma :P små dummisar till älsklingar. Godnatt sötisar. Hörs imorgon ♥
#1 - - Kristina:

Sv: Ja de låter som en bra idé, trixit de där med starka krämer, jag testar aco's toner då jag har blivit otroligt uttorkad där jag har försökt få bort finnarna, så jag hoppas att den hjälper innan jag testar basiron =)



#2 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

The Imaginarium of Doctor Parnassus. är jättebra! Riktigt magisk och härlig, som Mary Poppins typ. Jag och syrran hyrde den när den kom ut och sen satt vi bara och myste i varsitt soffhörn.



Sv: Rya är Rya Skog - ett naturreservat på Hisingen ganska nära Älvsbron.

http://www.lansstyrelsen.se/vastragotaland/amnen/Naturvard/Naturreservat/Goteborg/Rya_skog/

#3 - - Johanna:

Hej



förlåt om jag besvärar dig nu. Men jag skulle verkligen behöva hjälp med min blogg. Skulle lägga in rosa bandet bannern. Men jag klantade till mig på något sätt så nu är hela designen borta. Så jag undrar om du skulle kunna vara jättegullig att hjälpa mig med att få tillbaka den. Om du kan det såklart ;)

#4 - - Nina, mamma till Hugo, Max & Vincent:

bra de, älskar rosor och dom är så fina att torka :)

söt vovve ni har, skulle också vilja ha en hund men vet inte om jag har tillräckligt med tid :(

#5 - - Evelina:

HEhe jaha =) Ja den är go med du ja =)

#6 - - Frida:

Sv: Måste faktiskt rekommendera att testa clinique's produkter eller att käka B-vitamin i cirka 6 veckor :) Det har lindrat min annars väldigt besvärliga acne mycket den senaste tiden. Har bara lite kvar... dock är alla ärr från basrion i ett behov av laser :(

#7 - - ladymuffin :):

aww vilken söting :)

#8 - - Mickan:

Hoppas du fick din skönhetssömn tillslut. :)

#9 - - Alexandra:

The Imaginarium of dr. Parnassus är jättebra!

Och Heath Ledger är en otrolig skådespelare, skulle vara intressant att veta vad ni tyckte om filmen :D

#10 - - Angelica:

Fyfaen att du hoppade Volbeat! Är så sur att jag missar dem här uppe (slutsålt sen länge!). Killar är enda rätta sällskapet ;)

Till top