Någon som vill köpa en design???

Vardag / Permalink / 7
Tänkte jag skulle hjälpa någon av er som vill ha en design. MOT BETALNING, naturligtvis. Ingenting är gratis som alltid. Så om du är sugen på en ny design som helst ska vara klar imorgon, skicka ett mail med önskemål och bilder. 300 kr och uppåt är priset :) var medveten om att du måste sitta vid datorn imorgon så mycket som möjligt, eller att du lägger till mig på msn. Allt för att den ska bli klar så snart som möjligt.

Var förbi på Allum en snabbis efter jobbet och köpte Basiron(som Linn tipsat om), en ny ansiktskräm från Lumene, nagellack från samma märke, en tröja och ett par trosisar ifrån Ginatricot :)

Måste ringa en läkare imorgon och kolla upp varför jag är så snurrig i huvudet. Kan vara blodtrycket som spökar :// inte bra, inte bra. Är ju ledig också så då lär man passa på att göra sånt. Jobbar ju hela veckan sen.

Fotade faktiskt lite ute idag när vi tog Zamme på en liten kisspaus, de var ju inte igår kort sagt. För varje ny månad så gör ju jag en ny mapp. T ex Oktober 2010. Det är lite småkul att kika i alla mappar man gjort under året och speciellt de som är tagna för ett år sedan. De flesta mapparna innehåller berg, alper :D haha. Jag är inte en sån person som väljer ut favoriter heller. Jag sparar ALLA bilder. Har aldrig hjärta att radera någon av dom även om de är mindre bra. Helsuddiga raderas naturligtvis men inte andra.

Det är storm ute :S

#1 - - alltidteresia:

jätte fin blogg :)

hur mår du?

kram sötan

#2 - - Anna:

När jag var snurrig i huvudet så visade det sig att jag hade jättelågt HB-värde, så du kanske skulle kolla upp det på samma gång som du kollar blodtrycket? :)

#3 - - Anna:

Sv: Ett svårare ord för järnvärde :) Jag var jätteyr förut, så visade det sig att jag hade lågt järnvärde så jag fick äta järntabletter ett tag och redan efter en vecka så försvann det :)

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Jag funderar också på att köpa Basiron. Har varit inne på det ett tag, men i somras blev min hy så fin att jag inte behövde det. Men nu med en gång utan solen och lite för mycket stress så börjar allting igen.



Jag hoppas verkligen att det funkar :)

#5 - - frida:

gud vilken söt vovve :D hur gammal?

#6 - - Mickan:

Han är ju för söt. :)

#7 - - Junitjej:

Kan du tänka dig att göra en design till wordpress?

Till top