Return..

Candis / Permalink / 37
Jag kommer INTE lägga ner bloggen. Jag kan inte helt enkelt, det känns helt omöjligt. Det känns fel. Och av alla över 50 kommentarer så kom EN mindre trevlig in och det peppar mig så otroligt. Nej jag kan inte lägga ner bloggen, då försvinner ju en del av mig :)
Man har sina små breakdowns ibland och efter allt som hänt med Zamme, konstant jobbande och att mörkret kryper sig inpå får en att ibland ge upp totalt. Men jag kände direkt efter att inlägget var skrivet att det kändes bättre. Jag fick ur mig lite agg och det behövdes.

TACK SÅ ENORMT ENORMT MYCKET för alla era kommentarer. Ni får mig att verkligen känna mig uppskattad och kanske rentav älskad av er allihopa. Önskar jag kunde göra mer för att visa hur glad jag blev och hur mycket era kommentarer betyder för mig.

Och till lilla BF som påstod att jag är ute efter uppmärksamhet. Vad ska jag göra med den uppmärksamheten?? Förutom att den höjer mitt ego och får mig glad så hjälper de ju mig inte i livet direkt :P jag kan ju inte köpa ett hus med den uppmärksamheten direkt hahaha. Tycker om dig ändå. Och klart man skrivit några gånger att nej nu fan lägger jag ner bloggen, men det går inte.

Jag är tillbaka :) och ni blir inte av med mig i första taget

#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Vad skulle vi göra utan Sara i bloggvärlden? :)



Skönt att det känns bättre! Håll huvudet högt och ignorera de korkade och dumma kommentarerna.



PUss

#2 - - D D A N I E L L A A ♥:

åh vad kul att du är tillbaka! :)

#3 - - Blue Velvet:

YEAH!!!!!!! =)

#4 - - Emmie:

underbart, underbart, underbart.. kommer vara glad på jobbet hela kvällen.. tihi..

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Jippii :D

#6 - - K a j s a j i:

Vi är glada över att ha kvar dej :)

#7 - - Malin:

wiiiiie <3

#8 - - victoria:

kanon ! :D

#9 - - Mikaela - blivande mamma:

Toppen att du stannar kvar i bloggvärlden - det tycker jag om! :)



Kramar

#10 - - Jennifer:

Åh så roligt, nu blev jag glad! :)

#11 - - Anna:

wohooo, du är tillbaka :D

#12 - - Evelina:

Härligt att höra! Du är för sjutton min bloggförebild! Den första bloggen som jag verkligen fastnade för och inte kan sluta följa =)



Kramar

#13 - - Fia ♥:

För något år sedan så var det ett par personer som inte känner mig som började kommentera att mina bilder var fula, att jag stavade fel och kom med andra personangrepp, först så började svarade dem i inlägg, men det blev bara mer diskussion av det hela.

Jag tror att det är bättre att bara låta det vara, trots att det är svårt och jobbigt att läsa kommentarer som får en gråtfärdig. Men för att den eller de inte skall fortsätta gagga så tror jag det är bättre att bara ignorera de som håller på.

Stå på dig och kämpa vidare! Jag kikar in här nästan dagligen och blir så glad när jag ser att vovvarna mår bra och ser dina fina bilder! :) Fortsätt skriva och publicera det du, försök låta de dumma kommentarerna rinna av dig och fokusera på de som gör dig glad! :D :D Kram!

#14 - - Evelina:

Åh va glad jag är att du vill fortsätta blogga! :)

#15 - - Mimi:

YES! Trodde att du skulle lägga ner bloggen helt och hållet :( Men gud va bra att du ändrade dig! <3

#16 - - Emelie Rommedahl:

Love it :'D

#17 - - Jessica:

Wohoo vad glad jag blir! :) En riktigt bra nyhet att läsa såhär på kvällskvisten. :)

#18 - - Linn:

Alla negativa är bara trasiga själar. Go Sara!

You ain't famous until you got haters you know.. :)

#19 - - Viktoria:

Hej du! Jag har ett ganska stort antal läsare som sjävlklart är värd det bästa. Att bloggen är snygg som det läser är därför viktigt! Tänkte höra om du har tid och ork att göra en design? Vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut (inget avancerat!!) :)



Mejla eller lämna en kommentar för svar! :D

#20 - - 月姫 Tsukii ♥:

oooh yesssss! :DD jag sa ju att du var stark Sara! hade inte känts kul ifall du slutade blogga, så skönt att du stannar :) Tänkte på dig när jag la in alla länkar i den nya WP-bloggen "klart hon ska vara med fastän hon inte längre bloggar" :) kram på dig, du är bäst!

#21 - - Emelie:

Skönt att du inte lägger ner! Du har den enda bloggen jag längtar efter att få läsa om dagarna! Ta åt digav allt fint som skrivits, för det förtjänar du! :)

#22 - - Catrin:

Me like! =)

Försök att känna att bloggen inte är ett måste och att du inte är tvungen till att uppdatera vaje dag flera gånger om om du inte känner för det.

Skriv när du har något på hjärtat och när du verkligen har känslan för det.

Så gör jag i alla fall =)

Tänker inte be om ursäkt för att jag har tagit helg i två dagar eller att jag inte uppdaterat på några timmar =)

#23 - - Gabriella:

WIEEEEEE! :)

#24 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Låter fint gumman. Don't mind the buzz killers, de kommer alltid finnas där, men det betyder inte att man måste bry sig om dem.

#25 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Wiiiiho! Vi vill inte vara utan Sara :)

#26 - - Malin:

Jaaa jag vill inte bli av med dig =) Kraaaam!

#27 - - Frida:

Hejdu!



Bra val måste jag börja med att säga ;D Jag rådiggar ju din blogg även om jag inte alls har mycket tid över att läsa bloggar längre...



Men jag har en fråga åt dig. Dem där sminkpaletterna som du beställt över nätet. Är dem bra? är dem värd sin peng? :) funderar på att beställa den här nya "höstiga" som linda bloggar om just nu nämligen.

#28 - - Pappa:

Snygga bilder, är det nya kameran som används?

#29 - - Anonym:

Skönt att ha dig tillbaka!!!Fortsätt med din stil!!Kramar Sofie

#30 - - malin:

Bra att du är tillbaka! :) Känner så igen mig i det du skriver, det går verkligen upp och ner det där med bloggandet. Och det är ju verkligen ett beroende, jag kunde inte heller sluta :) kramar

#31 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

YEEEEEES! Härligt att ha dig tillbaka!!

#32 - - Ida:

Håller med Molly, vad skulle vi göra utan dig i bloggvärlden. Dina inlägg fyller hela min dag med ett stort leende. Vad är den bästa medicinen när man mår dåligt? jo att gå in och läsa din blogg för att hoppas på att du har haft det bättre. Säger bara en sak om att du är tillbaka Lovely.

kram

#33 - - Babbi - Bloggdesigner:

Mupps finns ÖVERRALLT, man kommer aldrig ifrån dom, dom jagar en tills dom tror dom brytit ner en, och blir triggade när dom inte lyckas, dom letar varje liten del som finns att ta. Energisugare även kallad. Otroligt att dom överlever xD. Jag tror på dig jag :)

#34 - - anna:

HEJA SARA!! ♥

#35 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Skoj att du är tillbaka igen :D

#36 - - Tess:

Låter underbart! Välkommen tillbaka! :D



Kramar till dig

#37 - - ulrica:

Härligt att höra =) Har missat att du är tillbaka, kikade in på din blogg varje dag efter inlägget "coming to an end" men inget hände så nu har jag inte tittat in förren idag- massa inlägg att läsa ju =)



1 negativ kommentar av 50- det säger ju allt ;)

Till top