Söndag..

Vardag / Permalink / 4
Jag saknar våra promenader med hundarna :(( vi har inte promenerat långa sträckor på en månad nu eftersom Zamme fortfarande måste ta det lugnt. Känns jättekonstigt att inte promenera som man alltid brukar göra. Nu är det bara ut och göra det lillen ska och sedan in igen medans älsk fortsätter promenaden med Whisky. Hoppas verkligen på positiva besked på torsdag. Inte så att han får springa och busa som han brukar, men iaf så man kan ta långa härliga höstpromenader tillsammans.

Tvättar för fullt just nu och ska även ta några drag med dammsugaren. Städa innan en ny vecka börjar helt enkelt. Känns ju inte som en höjdare att städa när man är ledig, men vad gör man??

Sen undrar jag om inte den här mannen borde ta och kolla upp sin syn??
Ser han inte skillnad på en retrievervalp och en stor och farlig hund som faktiskt attackerar????? Men samtidigt måste man ha 100 % koll hela tiden när man har hund eftersom det är så himla mycket snack, rädsla och olyckor nuförtiden gällande hundar och när hon säger samma sak som ALLA andra lösa-hund-ägare: "Han var jättesnäll och ville bara hälsa". Man kan inte säga så, ALLA säger så även när hunden uppenbarligen är aggressiv gentemot andra hundar så säger de alltid att han är jättesnäll!!! Nej jag är kluven i det här faktiskt. Men man ser ju som sagt skillnad på en valp och en fullvuxen hund...

#1 - - Sanna:

Det är ju oftast så "MIn hund skulle ALDRIG göra så"

nä nä..



#2 - - sandra:

ang snälla hundar!! Det är så otroligt jobbigt med hundägare som säger min är så snäll när jag står å säger det är inte min.. om jag varnar nägon men dom ändå låter hunden springa fram vems fel är det då?? vet inte hur många gånger jag fått lyfta upp min hund pga av d.. å han väger över 20 kilo! han är hanilsk och försvarar sin tjej.. har två! men borde det inte gälla åt båda hållen?? så bara för hunden är snäll ska den få springa fram till alla?

#3 - - J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik:

Fast det här handlade om en 10 veckor valp... inte fan sparkar man en liten valp som bara springer fram o hälsar? Den mannen måste haft problem... Usch va jag mår dåligt för hundens skull :( Stackars liten!

#4 - - Jessica:

Åh blev alldeles gråtfärdig här!! :( Man ser väl fan skillnad på en valp och en vuxen aggressiv hund! Det känns ju inte ens rimligt att en 10 veckors valp skulle vara aggressiv, eller? Jag har ju inte hund själv så jag vet inte, men valpar har väl inte blivit aggressiva i så tidig ålder?!

När det sen gäller att säga att hunden är så snäll så är det ingen ursäkt! För precis som du skrev så säger alla så. Och man får inte tappa kontrollen över sin hund, men som sagt, detta var en VALP och det bör han ha sett. Mannen måste ha nåt fel som är trasigt. :( Stackars lilla valp.

Till top