Beginning to get sick..

Vardag / Permalink / 16
Sovit över 8 timmar inatt och var helt slut när jag skulle försöka ta mig upp ur sängen vid halv åtta :( min kropp börjar bli sjuk känns de som. Ont i halsen, näsan är lite sisådär och känner mig hängig. Men det är bara att bita ihop och försöka köra, bara två långa dagar kvar och sedan kortis dag och sen helg. DÅ kommer nog både älsk och jag bli sjuka för han kände sig också dålig för någon dag sedan.

Den nya om Zamme är att han är inlagd igen :( alvedon-liknande smärtstillning hade vi fått med oss hem. Det kändes inte jätteroligt att få höra det när man ser att ens älskade bebis har jätteont. På kvällen och morgonen var det värst eftersom medlet då hade slutat verka i kroppen. Men han kommer få vara där tills imorgon eller fredag så får vi se vad dom säger, hoppas ju att vi får ett lite starkare medel till honom så att han slipper ha ont. Det är huvudsaken! Hon tyckte han hade blivit bättre när H lämnade honom även om vi själva tyckte att han hade blivit vingligare.

Usch vad tiden springer iväg, måste till bussen. Puss

#1 - - Anonym:

hoppas du klarar dig!

#2 - - victoria:

usch låter inte kul :( men det blir säkert bra :)!

#3 - - Evelina:

Jättefin bild :)Hoppas att du och din pojkvän kryar på er och att Zamme blir frisk snart!

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Åh, lilla gumman! Jag önskar verkligen att det var nånting jag kunde göra!Drick mycket vatten och varmt te och vila (när du jobbar så ta det lugnt och ingen stress). Jag håller verkligen tummarna för att du inte ska bli sjuk, vet verkligen hur tråkigt det är när man verkligen inte vill eller "får" bli sjuk.Och vad gäller lilla voffsingen så tänker jag på er hela tiden och hoppas att det hjälper på något plan! Jag hoppas verkligen att han blir bättre snart <3Massor av kramar från mig och Frasse

#5 - - Tess : Istla.se:

Hoppas han blir bättre snart =(

Väldigt fin bild.

#6 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Usch vad det ör många som verkar vara sjuka den här veckan. Tråkigt. Och tråkigt med Samme också. Men du - det blir nog bättre snart ska du se. Allt kan inte vara fördjävligt för alltid ju. ^o^

#7 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Tänker på er..

#8 - - Malin:

Åhw, krya på honom snart <3

#9 - - W e b - L i n n . n o:

God bedring til dere alle ;)

#10 - - ice bästa thorslund ' §:

finblogg hörru !!

#11 - - Anna:

Åh,håller tummarna att han blir att må bra igen. Ens djur är ju ens bebisar liksom.:( Föresten,grymt vacker design du har fått till.I like! Du har ju gjort min design,funderar på om du ev kan hjälpa med lite småändringar bara (typ enbart namnet i headern)..men mailar dig om det isf. kramar!

#12 - - T O V E K J A E R R A N:

Jättesöt design! Jag gillar't :D

#13 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Du får krya på dig och jag hoppas att Zamme blir bättre med!

#14 - - Mickan:

Ja, usch det är förkylningstider... :/ Hoppas det går över fort!

Trist att vovven är inlagd igen, hoppas allt går bra och att han får bättre smärtlindring.

#15 - - Amanda:

Vilken oerhört mysig bild! Höst:D

#16 - - Olof:

Vilken snygg bild! Tyvärr är inte hösten så trevlig som den verkar på bilden. Är ju jobbigt när man måste ta på sig mer kläder. Sommaren är ju helt klart bättre. :)

Till top