Cherry Garcia..

Vardag / Permalink / 9
Precis var ute på en kissbajspaus med lillen och gissa vem som inte kan hålla sig ifrån att busa när han kommer in. Även om han är instängd så kan han inte ge sjutton i att busa. Snutten. Satsar på att han ska bli bra tills snön ligger på marken iaf :) han älskar ju snö den lille parveln.

Mmmmmm Cherry Garcia i frysen. Mycket mums :D

Det var Elin dom hittat :((((((((( tack och lov är en person gripen och jag hoppas verkligen verkligen verkligen att han får sota för vad han har gjort. Jävla äckel..

En ledig dag till :) schööööööööönt. Och sedan är det jobb hela helgen som gäller. Kommer nog vara en hel del folk men då går tiden fort. Undra om man ska besöka Allum imorgon kanske?! Behöver ny foundation och nytt busskort :) höstpromenad ner kanske. Vovvarna klarar ju sig i någon timme iaf och Zamme är så pass pigg nu så :)

Nej nu ska jag parkera röven i soffan med glassen. Puss puss

#1 - - Ida:

Håller med dig om att jag hoppas att det svinet får vad han förtjänar. Mina tankar får till hennes anhöriga, och alla andra som kände henne. Läskigt att det var en kille som försvann samma kväll också i närheten usch undra vad som har hänt med honom, om han har gått samma makabra död tillmötes, hoppas inte det.

#2 - - Hampus:

Vilka raser är hundarna?

#3 - - Hampus:

Tyckte det såg ut som en jack russel :) Jag har två jack russel blandningar själv :)

#4 - - Hampus:

Det är Jack Russel, Dansk Svensk gårdshund och dvärgschnauzer :) Så de är riktiga råttjägare^^

#5 - - Jessica:

sv: haha fanns ju inga easytone på bilden. ;) Har ett par Easytone som walkingskor men tror inte riktigt de passar när man ska träna och hoppa runt. :)Hahaha ja det låter lite wierdo med dina läppglans hehe. Men smaken varierar ju säkert från dag till dag som med allt annat. :)

Skönt att du är på bättringsvägen redan. Alltid drygt att vara sjuk. Hoppas du får sköna lediga dagar, eller dag den ena är ju snart över. :)

#6 - - emma:

Ingen orsak :)

#7 - - Daniela:

ÅÅÅH Cherry Garcia!!! De brukade ha den på Maxi/Allum innan, men sen försvann den. Snälla säg nu att den är tillbaka där, eller vart du hittat den nånstans! (Min favorit av alla B&J glassarna)

#8 - - alexandra:

Hej, du har en grymt fin blogg och jag undrar ifall du skulle kunna göra en design åt mig? :)

#9 - - i:

Tack så mycket! :)

Till top