En vetande människa har talat...

Frågor & Svar / Permalink / 12
Na****** om Whisky härjar med krokodilen..:
De där såg mindre bra ut tyvärr. Hoppas du håller koll o ser på när din hund biter i ett mjukisdjur sådär, stora olyckor kan hända. Men det är du säkert medveten om hoppas jag. Tyvärr finns det människor som inte fattar bättre, o den dagen dom får barn så blir man oroligare. Pga dessa folket som alla olyckor sker. Hundar som får i sig knappar, tyg, innehåll från ett gosedjur etc, o på barn, som dom inte klarar av att hålla koll på råkar ut för fruktansvärda saker. Jag är riktigt känslig mot folk som låter sina djur tugga på saker sådär/ barn som får ha småsaker i handen etc. Skriver inte detta för att va elak, men bara så du är medveten om din hunds faror! Du behöver inte svara " jag kan e inte dum i huvudet" för den där videon sa mig mkt, tyvärr.

Nr 2:
Ska inte ni ha barn :O Okej.. Försökte inte läxa upp dig alls, men jag blev orolig när jag såg att du gett din hund en leksak som inte är till för en hund. Men vill du riskera det så är de upp till dig. Vill du göra ett inlägg i din blogg om detta är de oxå upp till dig, jag bryr mig inte. Dina läsare som antagligen kommer tycka de e trist o läsa sånna inlägg. Att jag reagerar starkt på sånt här e för att en kvinna i min närhet hon gav sin hund ett mjuiksdjur o han satt o dona med den fint som din hund gjorde, tillslut hörde vi inget o tittade åt sidan, de hade bara gått 2 minuter max, hunden var död. Hon hade svalt ett öga elelr en nog, iaf en liten knapp. Det tog hårt på mig att se. Veterinären skällde ut kvinnan totalt när hon berättat om gosedjuret!


Nr 3:
Du skriver ut mitt förnamn, vilket jag inte alls accepterar. Anmäler detta så du vet!

SVAR: Nej jag finner faktiskt inga ord! Kan ju berätta att Whisky biter sönder ALLT som han inte tycker om. Varenda pryl vi köpt från djuraffärer etc, som han inte gillat, biter han sönder i småsmulor. Men denna är den enda han någonsin gillat så mycket att han inte vill massakera den. Så vad är bäst att ge?? Godkända leksaker på djuraffären som han faktiskt tuggar i sig, eller ett mjukisdjur som han älskar och som han är någorlunda försiktig med för att den inte ska gå sönder???
Och nej, han har den inte när han är ensam!!

Hennes förnamn har hon skrivit ut så fint själv i kommentarerna för alla att se :)
#1 - - Anonym:

Du skriver ut mitt förnamn, vilket jag inte alls accepterar. Anmäler detta så du vet!

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, ehhh.. okej. Människan har ju inte många celler innanför pannbenet.

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Hjelpes for en kommentar. Noen ganger kan man jo lure på hvor folk får sånt fra. :S

En hund er da ikke som et barn selv om det er greit å holde øye med den. Hmm.. nei den kommentaren der går i min grublekasse over mangel på ....... ja skal ikke si mer.

#4 - - Jessica:

hahaha alltså, är h*n allvarlig?! Tyckte han lekte ganska städat med den där gosedjurskrokdilen och du stod ju och filmade! Inte så att du satte kameran på inspelning och tog en promenad. Man märker väl när det börjar se illa ut menar jag och då kan man ta ifrån honom leksaken. Alternativt så kan man ju plocka bort ögonen om det nu är såna plastknappar som skulle kunna fastna i halsen annars så ser inte JAG nåt oroväckande alls med den vilda leken! ;)

#5 - - Bea:

Ne, det där var bara mys ju! Han var så försiktig med den, så det såg inte ut att vara någon fara.

Får han många tuggben? Det kanske kan hjälpa med bitandet av andra saker... kanske. Mina föräldrars hund får ett smalt tunt hundben nästan dagligen och har aldrig bitit sönder något.

#6 - - Camilla - Design&Foto:

Shit asså, man vet ju inte vad man ska säga. "Sköt ditt så sköter jag mitt" liksom..

#7 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Ibland undrar man alltså!! Tyckte att han lekte snällt med krokodilen..

Känner folk som ger sina hundar hundben varje dag och de har då aldrig bitit någon..

#8 - - Linn:

Hahaha men VA?? Alltså.. sluuta. Vissa är ju bara för mycket. En hund som tuggar på sin leksak. Aah.. de är väl precis vad hundar gör. S U C K

#9 - - Angelica:

HAHAH! "Du skriver ut mitt förnamn"! Är det anledning till att polisanmäla för det första?! För det andra skriver man in det själv i rutan där det står namn.Resten är bara korkat. Herregud. Ja, det kan hända jääättehemska saker. Man KAN faktiskt dö av att leva här i världen! Orka vara rädd för allt jämt o ist låta djur/ungar lära sig av erfarenheter (ok, djur kanske inte lär sig på det sättet, men jajja). Jag kommer då inte dalta med ungarna utan låta dem slå sig gul o blå då o då.Hjälp mä!

#10 - - Linn:

Sv: Mm o skit samma om det är farligt eller inte. (vilket jag absolut inte anser. Då är de farligt att ha skor på skohyllan & kuddar i soffan etc etc ifall de biter på det med då) Bara ett jävligt onödigt uttalande!Våran tolvåriga gamla labbe kan tugga i sig skor o mjukisdjur när han får nå ryck än idag. ^^ man kan väl inte skydda dem från allt. Om min 12åriga unge får för sig att äta upp en knapp så kan jag nog tyvärr inte ha motverkat det. Hahah... åh..

#11 - - Kristina:

Jag har också gett min hund flera gosedjur, och om de går sönder så slänger jqg dem och så har jag plockat bort ögonen på dem (ibland näsan om de har en knapp). Ens husdjur kan tugga i sig det mesta, paketsnören, bomull, knappar, choklad osv. Det finns mycket farligt i en människas hem tex choklad? Men de är lika med husdjur som barn, man låter barn leka med gosedjur också? Jag tycker att det är trålkigt med personer som måste låta negativa om sådana saker, W ser inte direkt ut att vilja mörda gosekrokodilen? Och om krokodilen går sönder? Ja då vet man att det bara 'är att slänga den så att de inte gör illa sig?

#12 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Folk med för mycket fritid är ingenting att hänga i julgranen..

Till top