F*cking cats...

Vardag / Permalink / 20
Copycatsen fortsätter ramla in. Det är fan sorgligt... Inte undra på att designlusten är som bortblåst!!!! Hade tänkt pyssla lite på min egen design, eftersom jag nog eventuellt är klar med den sista designen som skulle göras, men ser då två andra bloggare som i princip kopierat mig rakt av i en hel del designaspekter. Orkar inte.. Så designen får fortsätta vara som den är och tänker inte ens bemöda mig att byta bilderna i skitheadern... USCH!

Det är INTE lätt att ta kort på såpbubblor har jag lärt mig idag haha :D av 150 bilder kanske 5 blev så bra så man vill visa dom hahaha. Jäkla vind asså.
Nej jag ska lägga mig i soffan och läsa lite Vampyrens Märke. Gosa ned mig i våran pälsfilt ^.^

#1 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Äh fy f*n va irriterande alltså, förstår verkligen att du tappar lusten till o göra något nytt då. "/

#2 - - Anna:

Så jäkla trist att man inte ska få ha någonting ifred :(

#3 - - nathalie:

Hej där. Jag vet inte om det är mig du syftar på? Men det känns felaktigt dömd, för jag har absolut inte copierat något från dig. Jag är skyldig till att gilla stilen på din blogg, och jag gjorde en liknande design till under inläggen, men jag har absolut inte stulit någoting från din blogg. Det är därför jag är osäker på om det var mig du mena? Men eftersom du skriver inlägget precis efter jag designat min så blir jag lite så fundersam. Vadå, blir du sur för att jag gjorde ett likadant avslut på mina inlägg? Förslåt såfall. Kan givetvis ta bort det om du vill det. Det var inte eningen att göra dig upprörd. Du inspirerar mig till så mycket fint. Kan man möjligen få länk till de som kopierat från din blogg? Kopiering är absolut inte acceptabelt :-(

#4 - - Anonym:

sv: du , jag köpte header av e designer jennifer,

Det va inte jag som gjorde den och + jag köpte den

#5 - - Linn:

Sv: Läste nyss! LYCKAAAAAAAA!

#6 - - Linnea:

fy fan vad tråkigt att folk tydligen måste kopiera! -.- men fortsätt i alla fall, kom ihåg att du är 100 gånger bättre än dem!

#7 - - Anonym:

sv: men jag sa till henne att jag vil ha samma som din...

Men inte exakt, vill ha personlig.

Men ska säga till henne om hon kan ändra min header.

#8 - - Sofie:

fan va trist. Men du fick grymt fin bild!!!:)kram

#9 - - W e b - L i n n . n o:

Gud så slitsomt det må være at andre skal stjele det du lager. :(



Hihi jeg har kjøpt diger såpebole greie som jeg skulle bruke i sommer, men siden det blåste sånn vær dag det var sol så har jeg ikke fått prøvd den enda. :( Kanskje jeg får tatt noen til vinteren i stede. Blir i alle fall lys nok. Ikke at jeg vet åssen boblene reagerer på kulla da. :S



Ble i alle fall bra det ene bilder her du la ut. ;)

#10 - - K A R O L I N A:

För ett tag sedan tog jag och en kompis kort på lite såpbubblor, men då hade vi tur. För det blåste inte alls mycket då :)

Synd att du inte får ha dina grejer ifred...

#11 - - Anonym:

sv: meh jag menaer inte att hon ska göra en exakt. och dom är inte likt varandra, kanse lite lite..

#12 - - K A R O L I N A:

sv. jaa, det blir dom! den bilden du tog var jättefin :)

jag o min kompis tog typ 5-6 st tror jag. alltså med min kamera, o då var det en som blev bra. hehe. men det var liksom liksom typ ingen vind alls då så... :)

ja, brukar du handla på zara ofta?

#13 - - Linnea:

sv: Men det är du verkligen! Fast jag förstår dig. Det värsta är ju att det inte finns något sätt att stoppa det heller, man kan ju inte kontrollera allt :s Många kramar! <3

#14 - - Blue Velvet:

Härlig bild...

#15 - - Jessica:

Fy fan va tråkigt! :( Varför gör folk så?! Och ärligt talat, vem vill ha en design som ser likadan ut som någon annan? Det kan väl vara okej att låna DETALJER om man FRÅGAR först, men att göra en design som i princip ser likadan ut som någon annans är ju bara löjligt! Förstår att designlusten försvinner av sånt och det är tråkigt eftersom du är så grymt duktig!

Fin bild på såpbubblorna! :) Hoppas du haft en bra helg trots irritationen över copycats! Kram

#16 - - Hedvig:

Cool bild!:D

#17 - - Tessan:

Jo, det kan bli ganska många bilder ibland innan man får till det man vill. Men det här blev väldigt fin. Blir ännu mer sugen på att äntligen få ändan ur och fota lite såpbubblor själv. Kanske att K vill modella lite nån dag. planerar Tråkigt att det är folk som kopierar från dig och så. Det är en sak att inspireras, men man ska inte ta folks bilder och skit, det är bara ohyfsat.

#18 - - Nike:

Underbar bild!

#19 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag hatar dem. De är så pinsamma. Äcklon!



Fin bild :)

#20 - - Anonym:

Fin bild :)



Vilka är det som härmat :o ?

Till top