Grå morgon..

Vardag / Permalink / 9
Regnet hänger i luften denna söndag. Idag ska det jobbas, ovanligt va?? Tack och lov så är det en kort dag på ca 4 ½ timme så det kommer nog gå otroligt fort, kan vi hoppas iaf. Kommer säkert vara knööökat med folk i butiken. Kaos kaos kaos är det ordet som snurrar i mitt huvud.

Köpte världens godaste äpplen häromdagen, måste bara berätta haha, svenska. Ni vet sånna som man kan plocka ute själv och de smakar så jeeeefla gott. Riktiga höstäpplen. Håller på att äta ihjäl mig och jag är inte stormförtjust annars i just äpplen :) got to buy more.

Vet inte vad som händer annars idag. Finns ju inte så mycket att göra direkt. Det visar sig helt enkelt :) kanske får bli en liten tandblekning kanske :D Tack för alla söta kommentarer om nya designen också, det värmer i mitt lilla stressade hjärta ♥ puss på er, hoppas ni får en mysig söndag.

#1 - - Blue Velvet:

Sc; Jag har Safari.

#2 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Här regnar det :(

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHFkosten:

Vad fin den nya designen är :)

#4 - - Mickan:

Vilken hörlig layout! :)

Hoppas du får en härlig söndag!

#5 - - Tessan:

Hoppas du får så trevligt på jobbet. Själv ska jag mest tvätta. Det är också underhållande. ^o^

#6 - - soofie:

fiin blogg :)

#7 - - klaraandersson:

Du har ju en stor svart färgpalett med ögonskuggor. Vet du vart man kan köpa sånna för ett bra pris?:)

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Det är sista testerna som ska göras nu och är dom dåliga så blir det operation har mina läkare sagt här. Men sen får jag se vad dom säger i Lund. Hoppas på bra nyheter! Dom får göra vad dom vill sålänge jag får tillbaka mitt liv!

#9 - - Maria:

Magisk bild.

Till top