Hemma idag

Vardag / Permalink / 7
Blev hemma idag eftersom infektionen verkar ha satt sig i halsen :S inte bra när man dessutom har astma, bara att försöka ta det lite lugnt. Hade tänkt kika på någon serie. Fasiken att jag bara har en säsong av The Hills annars hade det varit ett givet kort. Får nog bli Friends eller SATC maraton idag :) nåt ska man väl hitta på?!

En sak som har varit otroligt värdefullt nu när Zamme varit på akuten och sådant är hans försäkring hos Agria. Vi betalar ca 200-300 kr i månaden för honom och hans vistelse skulle kostat närmare 5-6000 kr och vi behövde nu bara betala ca 1000 kr + lite medicinkostnader. FÖRSÄKRA DIN HUND säger jag bara.
Vi hade ju nästan pratat lite om vi verkligen behövde hans försäkring. Man är ju puckad när man funderar så men ibland är hjärnan dum helt enkelt. Och tack och lov så tog vi inte bort den eller drog ner på den. Och det tänker vi aldrig göra nu heller. Man vet aldrig när något oväntat kan hända.
Vi har dessutom rätt till rehabilitering för ca 6000 kr så vi hade tänkt skaffa ett simkort till honom och åka och simträna med honom :) bra och få ur lite energi ur knytet och få honom att arbeta med de små bakbenen som inte riktigt vill hänga med nu. Och veterinären tyckte också att det var en bra idé.
Lite tidigt är det än, men sen när han blivit bättre ska vi börja simma :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen. Pussisar
#1 - - Emelie:

Hoppas du snart blir bättre! Det där med simningen är säkert jättebra, motstånd som är mjukt är kanon för rehabilitering. :) Hålelr tummen för att det blir bättre både för dig och vovven! :)

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Har du sett serien grays anatomys? Den ser jeg om dagen. Anbefalles om du ikke har sett den.

#3 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag var himla lycklig över att vi hade försäkring när Bonzo råkade illa ut. Hans besök kostade lite mer än 22 000.. Skulle inte vara sådär jätteroligt att punga ut den summan. Krya på dig!

#4 - - Sara A:

Det är verkligen värt att försäkra sin hund.

När min hund fick en förstoppning i tarmen och låg inne i 3 dygn gick notan på 30 000 kr, Vi fick dock bara betala 3000 kr i självrisk. Han blev pigg och kry efter lite medecinering och dropp som tur var. Men oj vad man var nojjig, vi trodde han hade fått cancer el nåt först, men det var bara en liten kattleksak som han råkat svälja. Tänk att en sådan liten sak kan orsaka en sådan stor kostnad och oro om inte annat.Krya på dej förresten, många som är höstförkylda nu,

#5 - - ulrica:

ja, försäkring är viktigt...har precis vaknat upp ur min "det kommer inte hända något" bubbla och skickat efter försäkringspapper för mina två katter. Har haft dom i 5 år nu- oförsäkrade! Nu får det bli skärpning....kul med hund-simmning! =)

#6 - - Alisa:

SV: Usch:( Ja gumman kolla upp det. Det är bättre att vara i tid eller otid!:)

#7 - - Evelina:

Krya på dig!

Till top