Hur håller du dig smal..

Frågor & Svar / Permalink / 15
Nu har denna fråga ramlat in i min blogg två gånger på bara någon vecka.
Hur håller du dig så smal?? Vad är din hemlighet??

Ärligt?? Jag gör ingenting. Jag äter allt möjligt skit och bryr mig sällan i vad jag stoppar i mig. En pommes fritt kan man kalla mig kanske. Smal utanpå och säkerligen väldigt fet inuti.
Den enda träningen jag gör är att gå ut med hundarna 3-4 gånger om dagen och att springa runt på jobbet. Jag har helt enkelt haft en väldig tur att ha fått "bra gener" som gör att jag håller mig smal. Men det kommer säkerligen ändras när en bebis ligger i magen, förhoppningsvis inte, men det är bara att vänta och se.

Men nu vet ni min smal-hemlighet. "Bra gener", promenader med hundarna och jobbar :)

Och NEJ, Amanda, jag tycker inte att andra har dåliga gener om de inte är "smala". Men jag tycker om att vara smal och vill fortsätta vara det och då har jag väl bra gener om jag inte behöver göra särskilt mycket för att fortsätta vara smal och "normal"??

#1 - - ladymuffin :):

men promenaderna med hundarna borde ju göra susen :D

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Ja det är lite jobbigt. Det visade sig att jag var gravid när jag låg på akuten och jag har ätit p-piller osv och haft min mens som jag skulle därför har jag ej vetat om det. Så jag fick åka till helsingborgs akut ist för att de skulle göra ultraljudet, vilket visade sig att jag hade ett foster som växte i äggledaren ist för i livmodern. Efter operationen berättade de att jag var i 9 veckan ungefär och det var de som hade orsakat blödningen och smärtan i magen. Så nu är jag rädd för att skaffa barn den dagen jag vill ha barn för risken finns att det händer samma sak nästa gång i höger äggledare.

#3 - - Amanda:

Sv: Precis! Är det någon som brukar säga eller tycka att du tar för mkt pengar för en design? Det som skrämmer mig är att hur många som helst tror att folk sitter med ps i flera timmar helt gratis åt folk

#4 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Nä jag hoppas verkligen att det går som det ska då :)

#5 - - Petra:

Tror det hjälper mycket med dina hund promenader! :) Hade alla varit ute och gått 3-4 gånger om dagen hade man nog inte behövt bry sig om vikten så mycket! :P

#6 - - Malin:

Haha, de roliga & intressanta tycker jag är varför "vi smala" alltid ska få just såna där kommentarer: "vad är din hemlighet?".Allstå, seriöst. VISSA ÄR SMALA. That's it? haha. Som om att man måste ha en hemlighet med dieter & hemlig träning varje natt för att hålla sig smal? Nej det måste man inte. För i helvete. Va less jag blir!Andra är superfeta. Sen om man "föds superfet" går ju att diskuttera.... men det är ju en annan femma ;)

#7 - - Josefine:

Många bäckar små som man säger. Vardagsmotion är faktiskt den (eller en av dem) bästa formen av träning. Sen gör det nog mycket att man helt enkelt inte tänker så mycket på det. Tänker man hela tiden på sin kroppsform så blir det tillslut fel tror jag.

#8 - - Amanda:

ursäkta mig men.. bra gener? de övriga som inte kan äta som du och fortfarande stanna kvar i de små storlekarna har de dåliga gener?

haha förlåt men du får det verkligen att låta så :P

#9 - - Evelina:

Lyllos du =) Hehe

#10 - - W e b - L i n n . n o:

Jeg også kune stappe i meg alt jeg ville og beveget meg enda minde enn deg. bra gener, men som mamma sier når du tipper over til 40 det er da jeg kommer til å slite. :P Men merker allerede nå som jeg er gravid at mer og mer mat legger seg på hoftene. :P Håper det går vegg etter fødsel. :P At jeg kan heller tenke på hva jeg spiser etter jeg har fylt 40. :P

#11 - - Malin:

Jag avundas dina bra-gener. Vill också ha sånna men ack nej. Det räcker att man kollar på ett pommes frites så POFF går man upp 3 kg.

#12 - - Josefine:

Sv: Självklart är det så med gener. :) Men däremot så stämmer dte inte riktigt med benstommesnacket. Det är en myt. Benstommen skiljer nämligen bara max 500g från en som har såkallad "liten benstomme" mot den som har såkallad "kraftig benstomme". Så det där har snarare med muskelbyggnad att göra. :)

#13 - - Sanna:

Såg ut som en sticka jag med till jag träffa mannen ;)

då vart det film och chips nästan varje dag..

Men jag om jag får säga det själv så är jag mycket finare nu än vad jag var när jag vägde 49kg :) Har ju fan fått booooobs ;) hahaha! :P#14 - - Sanna:

Hahaha, roligt att höra hur olika vi alla är.

För mej vart de större bröst, jävla gla för de ;) hahaha!

#15 - - Ebba:

Grymt fin bild. Är det du på bilden eller är det du som har tagit den? :)

Till top