Ledig dag..

Vardag / Permalink / 8

Ledig måndag idag :) jätteskönt. Hade tänkt tvätta lite fönster idag faktiskt. Kan behövas. Vi fick ju bort en av rullgardinerna i vardagsrummet som någon mindre smart hade satt upp så man inte kunde öppna fönstrena överhuvudtaget. Så ett fönster går att tvätta där iaf haha.
Blir nog lite byte i sängen och annat pyssel här hemma. Man lär ju passa på när man är ledig som sagt. Men hur kul är det att städa de få dagarna man faktiskt är ledig?? No fun at all. Men det måste ju göras.

Läste ut andra boken i Vampyrens Märke serien igår :P nu måste ju de andra böckerna införskaffas också. DÄMIT. Men sjukt bra bokserie är det iaf och jag tror faktiskt den skulle kunna bli grymma filmer dessutom.

Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad. Man kan inte säga det nog mycket!!!!!!
#1 - - Emelie:

Inte kul alls att städa när man är ledig, dock tycker jag det är rätt kul helt plötsligt! :P Hoppas du får en fin dag :)Hade en liten undrans, den stilen du har på texten på bilderna i detta inlägg, vad heter den? Om du vill säga. Kram på dig! :)

#2 - - Emelie:

Tack! Har länge funderat på vad den heter men har glömt att fråga lääänge!Citatet, borde finnas inprentat i varje människas hjärna. Eller hjärta för den delen :)

#3 - - Angelica:

Haha. Visst minns jag rätt att det var en ungkarl som ni hyr av? Inte så konstigt om rullgardinen spärrade fönstren då ;)

#4 - - Steph:

Åh vad söt mugg! Vill också ha ^^

#5 - - Daniela:

Är det samma som the House of Night serien av P.C. Cast? Är i sådana fall på den 3 eller 4:e boken nu. Var ett tag sedan jag läste dem men nu blev jag allt sugen på att ta upp det igen.En som jag, som älskar muggar, måste ju bara fråga vart du införskaffat den ursöta muggen på bilderna?

#6 - - Melany - City glam & shabby chic:

Ååååh vilken underbar header du har! :O Den är seriöst bland de allra finaste jag har sett hittills. Jag blir så glad av kreativa, och dessutom talangfulla i detta fallet, människor! <3

#7 - - Tessan:

Nej men gud vilken söt kopp. :-)

Känner med dig - städa är inge roligt. Själv håller jag på att tvätta mig igenom ett helt berg. Lär ta hela veckan. Haha, tvättar hemma och min maskin är superseg.

#8 - - Camilla:

Vad heter typsnittet du använder under bilden. Har säkert frågat innan men minns inte, Flåt !

Till top