Looking at you through the glass..

Vardag / Permalink / 8
Har hjälpt Emelie med lite uppdateringar på hennes blogg idag :) lite höstigare ville hon ha och självklart fick hon det. Så otroligt skönt när vissa som beställer är så lätta, de blir glada hur man än gör och de gör att man blir klar otroligt snabbt :)

Snart dags för Biggest Loser Sverige, någon mer som kikar på det?? Jag är mest intresserad av att se hur pass stor förändring det blir i slutet :)

Det luktar sockerkaka. GUUUUD VAD GOOOOTT. Nybakad sockerkaka med ett stort glas mjölk. Mumma mumma mumma. Fasiken att vi inte har någon sockerkaksform. Lär inhandlas :D tillsammans med lite bunkar att baka i också hihi. Får bli nästa månad. En ny spelstol till älsk står på listan också haha. Vi ska köpa en rottingfåtölj med en ludde i som han kan mysa ner sig i när han ska spela. Den är inte bara snygg, utan praktisk också. Så kan han skippa brassestolen haha.

Halsen har lugnat ned sig också. Måste vara all te med honung jag druckit idag :) skönt! Nå mer borta från jobbet tänker jag inte vara iaf!

Puss

#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Riktigt bra låt (rubriken) med Stone Sour, typ en av mina värsta tjutlåtar, Bother är också riktigt bra :)Haha, önskar att jag kunde skicka den sockerkakan jag bakade i lördags.. jag äter det ju inte ens :P

#2 - - Emelie Rommedahl:

Ja, supernöjd är jag :D litar väldigt mycket på dig och tycker du är jätteduktig :) Kramis

#3 - - Kristina:

Vad stilig han är på de kortet :D härlig krabat.Känner mig lite löjlig nu men jag kan inte hitta rätt på google och vill gärna ha kvar lite hår på huvudet ;) så därför frågar jag dig (nu när jag tror att du har lösningen på mitt problem) jag har för mig att du hade en profilbild förut som blinkade (du blinkade)? Har försökt hitta hur man kan skifta mellan bilder automatiskt, typ som en slideshow/blinkningar men hittar inte rätt. (mestadels blinkade texter osv) Har jag bara fått för mig att du hade blinkade profilbild? Har du tid/ork att hjälpa mig? haha.. toookig nr 1, de är jag de.#4 - - PICTURES BY FELICIA KARLSTROM:

Du måste göra någon videoblogg snart! ;) :D Det var ett tag sedan!

#5 - - Jessica:

Såå fin bild på Whiskey! ♥Skönt att halsen är bättre. Krya på dig!

#6 - - Alisa:

Sv: Skönt att man inte är ensam!:D

#7 - - Sara:

Leksaken kom som tur var ut naturlig väg, annars hade dom fått operera.

Han låg med dropp och fick massa mediciner som antagligen kostade en del. Eftersom det vare blockering i tarmen så åkte allt ut igen. Åt gjorde han ju inte alls, men så fort han drack vatten så spydde han upp det igen. Jättehemskt att se. Men så skönt att se hur pigg och alert han var när han väl var hemma igen!

#8 - - Junitjej:

Jag skulle gärna vilja ha din åsikt kring att klä eller inte klä på hundar kläder här: http://junitjejen.se/hundar-i-klader/

Till top