Mätt & Belåten..

Vardag / Permalink / 3
Vi är i matkoma här hemma :) spagetti och köttfärssås blev det till middag. Mums mums och för engångsskull var de jag som gjorde maten hehe. Det är alltid H som brukar laga mat faktiskt men de börjar bli roligare och roligare. Speciellt när han tycker att de blir så gott varje gång. Då är det kul.

Jag har ingen träningsvärk ifrån mina Easytones idag :) men har inte ont i benen som jag brukar. Och man känner ju verkligen när man har skorna på sig att baksidan av låren arbetar på ett annat vis.

Funderar på att inreda vardagsrummet i lila till hösten. Var nämligen in på Indiska idag och hittade väääärldens underbaraste kuddar i en lila-aktig färg. Dock brukar jag faktiskt inte gilla lila särskilt mycket. Men inreda, det ska jag :) nästa månad ska de bli nya gardiner och kuddar. Vilken färg de blir, de visar sig.

Det mysiga med att hösten börja närma sig är att man kan tända massa mysiga ljus och gosa ned sig i en mysig filt utan att bli överhettad. Och sen kan man börja använda mysiga stövlar med lite päls i också :) stövlar är verkligen min melodi. Hoppas att bootsen från "CAT" finns kvar nästa löning. Got to have helt enkelt och då är de ju bra kvalité också så man kan ha dom x antal säsonger framöver :)

Nej nu ska jag designa lite. Puss

#1 - - ladymuffin :):

dunderbara bilder :)

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Har ni fått kontroll på era bananflugor? Vi har fortfarande några störiga flugor kvar som vi vill bli av med. Tänkte om du fick några bra tips av dina läsare om hur man skulle bli av med dem?

#3 - - NUFaN - Lite finare, Lite bättre...:

Härliga bilder...

Till top