Morgen..

Vardag / Permalink / 13
Undra varför jag börjat skriva .... i rubriken?! Mysko hehe.

Gick upp innan klockan imorse även om jag hade sjukt svårt att somna igår pga den dumma halsen. Alltid jobbigast på kvällen då man borstat tänderna och så kan man inte sluta svälja för att det svider och känns torrt *urk* känner mig helt okej just nu, lite seg i skallen och halsontet är lite lugnare så förhoppningsvis var det bara något tillfälligt.

Imorgon = LÖNING *lycklig*

Idag får vi nog hämta hem våran bebis igen och förhoppningsvis med bättre smärtlindring, det lät så på henne igår iaf. Och anledningen till att han får så ont är för att han försöker för mycket, han vill för mycket helt enkelt. Men tydligen ska det inte bli värre av det eller att läkningstiden ska ta längre tid och det är ju huvudsaken. Det kommer gå bra, men det tär otroligt på psyket just nu och det är en jävligt jobbig tid vi går igenom nu.
Längtar tills den dagen då vi kan se tillbaka på det här och säga: "Kommer du ihåg när Zamme hade diskbråck??"
Det är en bra bit kvar, men tack och lov har han lindriga symptom och är inte helförlamad som t ex taxar blir. Keeping my fingers krossed.

Tror jag måste baka eller något till älsks jobbarkompisar och chef som låter honom ta med hundarna till jobbet. SÅ ska en arbetsgivare vara :) han ser inte problemet utan söker en lösning. Vet inte vad vi hade gjort om det inte hade ordnat sig tack vare dom <3
Whisky är med älsk på jobbet nu så han slipper vara helt ensam hemma.

#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Den där livsglädjen hos småttingarna är verkligen enorm. :)Psst, spana in datum vid rubriken på de andra kodmallarna. Jag tror att det är en liten miss. Vill bara hjälpa..

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Vilken härlig chef som tillåter sådant:) Hoppas er lilla grabb snart blir frisk igen :)

#3 - - Carina:

Usch ja, visst är det jobbigt när djur o barn är sjuka.

Och bra chefer gillar vi! Sen beror det ju på var man jobbar. Är ju lättare att ha hund med sig på ett kontor än i en butik. Och på medarbetarna natrligtvis. Finns ju både rädsla och allergier att ta hänsyn till.

#4 - - Emelie:

Så skönt att det fixade sig voffen.. hemskt när det blir så. Håller tummen för att allt blir bra snart :)

#5 - - Mickan:

Vad snällt av hans chef att ni får ha hundarna där. :)Sv: Ja, tyvärr brukar det ju bryta ut just när man är ledig. :/ Du får dricka mycket te och ro om dig. :)

#6 - - Alisa:

Åh så skönt att höra att han är på väg hem!:) Underbara gullunge. Han behöver er och ni behöver honom. Ni klarar detta!:)

#7 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Tycker jag absolut du kan göra - baka alltså. En gullig gest sådär. Förhoppningsvis ordnar sig allting snart!Sv: Yup, det är Murphy's lag, han gillar en del människor mer än andra.

#8 - - Amanda:

SV: Åh tack! Betyder himla mycket att höra det från dig :D

Men fortfarande är du grymmast, förstår inte i hela världen hur du kodar ihop allt rapakalja så det ser ut såhär :D Du måste trolla eller nåt haha!

Skulle vara roligt om du gav ut små kodnings tutorials nån gång:)

Eller fler sminktutorials :)

Kram!

#9 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

SV: Vad skönt att ni kommer få hem honom!! :) håller mina tummar för att han ska må bättre.

#10 - - Linnéa:

Fin bild! Vad heter typsnittet? :)

#11 - - Sandra:

Va gott att arbetsgivaren gick med på det. Då slipper ni behöva vara oroliga. Kakor på jobbet kommer nog uppskattas! Blir det några över så är det inte fel att mumsa i sig dem när man är sjuk ;D

Ha det bra och lycka till med hunden.Ooops: (råkade klicka på enter-knappen för tidigt så en halv kommentar skickades förut)Kram!

#12 - - Helena:

Måste bara få säga att du hade en grymt snygg blogg!

#13 - - Sandra:

Du Sara jag undrar hur då gör dina bakgrunder? Eller vart du laddar upp dem? Jag hade ju en stor bakgrund, men laddade upp den från tinypic.com som typ lagt ner. Så min bakgrund blev helt vit..Hur kan jag göra tro?

Till top