Nya chips och tetajm :)

Vardag / Permalink / 8
Blev en kort men intensiv dag på jobbet. Shit vad folk det var. Men slutade tidigt gjorde vi iaf och imorgon är jag ledig en härlig dag för att sedan jobba veckan ut och ledig på söndag igen.
Suttit och kollat på världens finaste lägenhet nu på kvällen. Synd att den förbaskade handpenningen ska betalas in. Det är ju inte så att man har närmare hundratusen papp på kontot. Värdolösto.
Nej nu ska jag sörpla i mig jordgubb/champagne te i största muggen ett öga skådat ;) och mysa ner mig i soffan under en filt. Pussen på den

Paret som älskar att prova nya smaker :D:D:D hahaha.

#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Svar: Nä mitt baksug är i fullgång nu så får kanske ta och baka lite imorgon. Min killkompis åt nämligen upp mina sista Äpplemuffins igår när jag hade inflyttningsfest :)

#2 - - soofie:

sv: varse :) allt bra med dig ?:)

#3 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Vi är precis likadana, dock tveka jag lite på dom där. Du får säga hur dom smaka sen :)

#4 - - Kristina:

Gud vilken härlig design Sara!! Känns otroligt passande nu när hösten börjar smyga sig på (absolut här i norr) Lite "mustigare" design skulle jag kalla det ;)Helt enkelt drop dead gorgeous! (as always)#5 - - Carina:

Spänande med nya smaker.Men man kan/får väl ta topplån till handpenningen. Fast visst är det förmånligare om man har pengarna eftersom ju räntan är högre på dessa. Men vet man att man har ekonomi och klarar det så är det ju ett alternativ.

#6 - - Alisa:

Jag har testat den med Pizza smak!:) Super god! Vad

#7 - - J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik:

Köpte den där western förut, men var lite tveksam till picklessmak, var de goda? =)

#8 - - ems:

sjuk goda :D

Till top