Oroligheter..

Vardag / Permalink / 7
Känns som om livet verkligen står helt på ända just nu. Ingen rutin eller ordning alls och oroligheter över hur Zamme mår och vad som kommer hända.  Oroligt liv just nu är bara förnamnet.
Just nu känns de som att jag bara skriver om det som är dåligt, men det är bara för att jag behöver få ventilera mig helt enkelt. Håller man allting inne kommer man att bryta ihop tillslut.

Fick iaf börja jobbet senare idag. Så jag ska ut en snabbis med Whisky nu, sen slänga i mig mat och sedan försöka få Zamme att göra ifrån sig också innan jag ska knalla till bussen och jobba. Kommer inte kunna tänka på något annat idag förutom hur det går för hundarna :( usch...

Eftersom jag kommer jobba heldagar nu tre dagar i rad så kommer de inte bli mycket till uppdatering. Men ni får stå ut som vanligt. Ni kan också följa mig på Twitter om ni skulle vilja det, där uppdateras det lite oftare.

#1 - - Carin - Mitt rosa liv i Holland:

Bra blogg du har! :-)

#2 - - Camilla - Design&Foto:

Kämpa på! <3Sv; Tack :)

Jaa det borde det verkligen. Ah men eller hur, hoppas många hänger på det också!

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Vi holder ut vi ;) Bare å ta den tid og sutring du bare vil ;)

#4 - - Mickan:

Fin bild. Oroa dig inte för mycket nu. Det blir nog bra ska du se. :)

#5 - - Marcus:

Hoppas det går bra med hunden till slut...

#6 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Det är så med livet - det kommer toppar och dalar. Men allt brukar ordna sig till sist på något vis, men det betalar vi tyvärr med vår ångest innan.

#7 - - Anna:

Usch, så grymt fin blogg du har! ;D

Till top