Recension: Pure Skin 24/7

Jag använde detta under ca 2 månader. Alltså två förpackningar. Jag märkte att min hy blev mindre fet till att börja med och sakta sakta försvann plitorna mer och mer och hyn blev bättre. Inte helt bra, men helt klart bättre! Dock, dum som jag var, så slutade jag med dom i några veckor och direkt ploppade de små satygen upp igen värre än innan. Så nu har jag börjat igen och kommer inte släppa dessa i första taget. Rekommenderar dom verkligen. Men att det fungerar för mig betyder ju inte att det fungerar för andra, man lär helt enkelt prova sig fram.

Pris:
299 kr/per förpackning

Finns hos:
ELEVEN

Beskrivning:
En kapsel om dagen för fin och fräsch hud. Näringsmässig hjälp mot oren hud. För hudens välbefinnande. Bevara hudens normala fukt och pH-balans.

Många ungdomar och även vuxna har oren hud som producerar mycket talg och gör att finnar kan uppstå. PureSkin innehåller Praventin™, som är ett bioaktivt proteinkomplex, rikt på laktoferrin. Laktoferrin är ett mjölkprotein som ger näringsmässig hjälp inifrån och motverkar orenheter i huden. PureSkin™ hjälper till att bevara hudens naturliga fukt- och pH-balans. Passar så väl unga som vuxna.
Hur god effekt kan jag vänta mig av PureSkin?

I en klinisk studie utförd på 44 tonåringar med problemhud visades det på 71% minskning av blemmor efter en månad och 95% efter två månader.
Hur lång tid tar det innan man märker skillnad?

Många tonåringar har märkt effekt redan efter några dagar. I studie visades signifikanta resultat redan efter två veckor. Resultaten är individuella, så minst en månad (en förpackning) bör man ändå räkna med.
Finns det några biverkningar sammankopplade med produkten?

Den viktigaste komponenten i Praventin är laktoferrin, ett naturligt förekommande protein som förekom-mer i bröstmjölk i mängder om 1 gram per dag. Detta protein har i stor utsträckning studerats utan några rapporter om mänskliga effekter vid normalt intag och toxikologiska studier har utförts.


Kommentarer
Ina

Testa Aberela! Jag har testat ALLT innan, och vissa saker har funkat - tills jag slutat med dem, och då har det precis som för dig ploppat upp igen & tom. blivit värre! Jag har aldrig haft så fin hy som jag har nu - och jag började smörja förra torsdagen! Helt WOW! :D


2010-09-08 - 17:50:56 Website: http://lov-e-ly.com
Ina

Du förresten! Jag fick tillbaka ditt paket med posten idag, med halva din adresslapp bortriven.. Antagligen därför de sänt tillbaka till mig?Men, nu ska jag skicka det i ett vadderat kuvert & skriva adressen direkt på. Kan du skicka adressen till min mail igen? Skicka till ina.bjokstedt@gmail.comKraaaam


2010-09-08 - 18:00:24 Website: http://lov-e-ly.com
Sofie

Sv: Ojdå, de va ju inte bra :P♥


2010-09-08 - 19:51:02 Website: http://lovesofies.blogg.se/
Ina

Mmm, jag tycker Posten ALLTID strular nu för tiden?! Och jag klistrade fast lappen ordentligt, så det känns nästan som nån rivit bort den "med flit"...Jo, Aberela är receptbelagt - men det ska inte vara några problem att få det utskrivet :)


2010-09-08 - 20:40:30 Website: http://lov-e-ly.com
Tessan

Inget sånt där funkar på mig när hormonerna är i sving. Däremot har jag märkt att det blir en liten förbättring resten av månaden av att tvätta ansiktet med honung.


2010-09-08 - 21:37:11 Website: http://kreativ.blogg,se
mia

jag provade och det blev tyvärr väldigt litten förändring, inte bra men bättre. när jag slutade med dom blev det sämre än någonsin! det ser ut som jag har svår acne nu.. rekommenderas ej

     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow