Så var den helgen över :'/

Vardag / Permalink / 9
Internet har varit sjukligt irriterande hela kvällen. Lagt av och startat om konstant. Det var ju problem förut exakt likadant. Inte bra när man är internetberoende ^.^

Somnade på soffan, under gosiga pälsfilten och de nya kuddarna, under eftermiddagen medans älsk spelade och sov i 1 ½ timme. Kände mig helt konstig innan. Snurrig och kändes inte som att jag var vid medvetande riktigt. Efter den lilla luren var hjärnan återställd.
Förkylningen hänger kvar i kroppen också. Satt sig på halsen rejält och jag hostar och harklar omvartannat. Tur att jag bara jobbar en lång dag nu, sedan ledig två dagar till och sedan jobba fyra dagar. Jääääkligt skönt. Så kanske man hinner krya på sig lite mera. De tre långa dagarna man jobbar efter varandra är faktiskt riktigt jobbiga. De borde dela upp det lite mer att man har varannan lång dag eller något.

Imorgon blir det invigning av nya "madicken"-kängorna :D häärligt. Och nu ska jag krypa i säng och läsa lite innan man ska dreggla ner kudden. Puss puss

#1 - - Anonym:

det va så lite, allt bra ?:D

#2 - - Evelina:

Härlig bild :D

#3 - - Jenny:

hej jag såg att jag inte skulle skriva i din blogg om det är så att du inte är ett dugg intresserad utav andra bloggar o jag vet att du bara avskyr mig på alla möjliga sätt, o det är inga problem för jag tar det.

varför jag skriver, ångrade jag mig ju egentligen nu på en gång. men vem f-n bryr sig. jag blev bara nyfiken på. För jag råkar ju faktiskt gilla din blogg trots allt. men jag har ju sett på många utav dina inlägg att du väldigt gärna visar allt gott godis som du köpt o ska mysa med. Om jag inte e helt ute o cyklar så tycker jag att du ändå faktiskt ser väldigt smal o sund ut. Hur gör du för o äta godis so jag själv älskar, eller snarare choklad är min drog, så hur gör du för att fortfarande se lika bra ut storleksmässigt. För sen jag blev 30 så kan jag inte äta massa såna goa saker utan att det görstör min storlek så jag måste köpa nya kläder som e större.jag bara tänkte om du kanske hade något tips som du i så fall kände för o kanske dela med dig.

Du behöver varken publisera detta inlägg eller ens bry dig o svara om du inte känner för det, jag fattar i så fallhoppas du inte tog väldigt illa vid dig nu när jag skrivt till dig

#4 - - Linneah:

Riktgit fin blogg! :)

Puss

#5 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Hoppas du blir av med förkylningen snart :D

#6 - - Alisa:

Sv: Tack gumman!:) Det var super mysigt. Kolla om ni har någr ahöstmarknader. Det var den första jag någonsin varit med på!:)

#7 - - Kristina:

Haha, ja de var verkligen madicken stuk på dem :) underbara. =) Hoppas du kryar på dig snart , krraaaam

#8 - - » Amanda:

skit god choklad det finns i rusta, ialf här i eskilstuna :)

#9 - - Babbe:

Haha, Den där Jenny är ju fan inte lite pinsam=)Alltid kul att läsa din blogg Candis.

Till top