Sitter fast..

Vardag / Permalink / 2
Sitter och försöker tvinga mig själv att fixa den sista designen, men vet fasiken inte hur jag ska göra :( snacka om design-utbränd haha. Känns som om mitt huvud är helt totalt blankt på ideér. Verkligen dags att lägga ner helt enkelt.

Pysslar med lite mat samtidigt :) ugnsbakad falukorv. Spännande haha. Iaf för mig. Första gången jag gör den so it better be good. Köpte varsin gigantisk påse med godis också. FETTOOON. Men det får man vara haha. Ikväll är det Dansfeber :) lär ju se haha. Neeerd.
Dags och kika hur körven mår. Pussen på det

#1 - - Anna:

Stackare. jag vet hur det känns att vara designutbärnd :/ hoppas din kreativitet kommer tillbaka sen när du slipper göra beställningsdesigner :) kram

#2 - - Sofia - Mamma till Levi (inget lösen längre):

En fråga.. älskar dina designer, de är helt otroligt fina!! Har mailat och kommenterat dig ang design beställning men har HELT och hållet gått förbi att du inte gör fler designer just nu. Helt förståeligt och självklart ska du inte göra det om du inte orkar, kan eller vill. Men.. du har ingen du skulle kunna rekommendera till mig att fråga istället? Och då menar jag INTE idioter till copycats utan helt enkelt någon eller några du vet som gör fina designer?! Tacksam för svar :)

Till top