SKITVÄDER..

Vardag / Permalink / 16
Det blåser saaaatan ute, regnar och är kallt. Ska bli otroligt spännande att ta hundarna på en promenad sen :( fy fan säger jag bara. Idag blir det definitivt ingen promenad ner till bussen, det är ett som är säkert.
Shit vad vädret kan göra en relativt okej dag till ett rent h*vete. Finns nog ingenting som kan få mig på så kasst humör som regn och blåst. Eller okej om det regnar, men måste det blåsa också så man inte kan skydda sig det minsta från regnet??
BLÄ BLÄ BLÄ.

Jobbar till stängning nu fyra dagar i rad. A k a hemma vid antingen kvart över åtta eller klockan nio :P

Nej ska sluta gnälla över dretvädret nu, sörpla i mig latten och ta vilddjuren som nog kommer vara rätt spaka ute på promenaden idag. Usch!
#1 - - nathalie:

På vilket sätt menar du att det finns så stora likheter att man skulle tro att de är du som gjort den då? Jag blir ritkigt glad när du säger så, de bevisar att jag har utvecklats jätte mycket =)

#2 - - Marcus:

Vädret svänger på västkusten vet du :P

#3 - - jennifer:

sv. så lite så. aww va jobbigt.

tror jag vet vem "al debis" du menar och nej, den headern har jag inte gjort! han håller ju på med design själv så borde vara han som gjort det!? jag har i alla fall inte hjälpt han med nånting och kopierar gör jag inte heller.... (så du vet) :) <3

#4 - - Sandra:

Ja usch, hatar verkligen blåst! :( Hellre BARA regn för då kan man iaf använda paraply...

Vad fin blogg du har. Den blev skitsnygg när du gjorde om den! Önskar att jag också kunde fixa och greja sådär. :)

#5 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Du bor ju på helt fel ställe när du inte gillar regn och rusk. ^o^ Hoppas ni får bege er någonstans med lite mer tempererat klimat snart.

#6 - - S A N N A S . R U M:

Hej Sara (: Jag ser att du också har den twitterwidgeten som jag precis lagt till på min blogg. Jag twittrar ganska mycket, men det funkar typ bara med ett inlägg om dagen. har du också problem med att det laddas upp långsamt? Och liksom inte syns?

#7 - - elsa:

Ja, det är total höst idag! du har en underbart fin blogg!

#8 - - nathan:

Sv: Jaa dem e verkligen jätte fina : D

#9 - - Daniela:

Och jag som bara älskar detta höstrusket! Mina små killar är precis likadana som dina då, de tvärnitar utanför dörren när regnet smattrar mot marken :/

#10 - - Bella:

Hej!

Hittade din blogg genom en google-sökning, och wow! Gud vilken fin blogg:)

Jättefint photoshop-jobb! (antar att det är photoshop).

Ha det bra^^

#11 - - ulrica:

Hej!Mailade dig för ett tagb sen och frågade om du ville göra en bloggdesign åt mig men du hade inte tid....jag gav mig på en själv med hjälp av designadinblogg.se och lyckades väldigt bra :)Dock upptäckte jag att när man klickar på en kategori eller i arkivet och de nya sidorna kommer upp ser designen ser allting "fel" ut. Bloggen ör väldigt bred och menyn har hoppat ner. Svårt att förklara men det går säkert att fixa till lätt - bara man vet hur man gör. Men jag har kört fast och undrar därför om du möjligtvist kan tänka dig att svara på några små frågor när du har tid? Över msn eller mail...Skulle uppskatta det jättemycket =) kan även skicka en liten slant för det =)kram ulrica

#12 - - Josefin:

Tack söta du! :D

#13 - - Alexandra:

Hoppas din dag varit bättre idag. Och att vädret inte varit lika skit som igår. =) Du har en trevligt blogg dessutom =) Kikar in lite då och då å läser.

#14 - - Junitjej:

Så snygg din nya design är!

#15 - - emilie:

Urk, det är så fruktansvärt jobbigt att hösten har börjat tåga in på riktigt. Här är det likadant. Rusk, grått, usch och fy säger jag bara :S

#16 - - Jess:

Hej !

älskar verkligen dina designer, de är riktigt riktigt fina (: har följt bloggen dagligen sen ett tag tillbaka , tänkte fråga lite försiktigt om du vill hjälpa mig med en ny? för du verkar verkligen kunna det här med design (: svara gärna, antingen till bloggen eller mailen (:

Till top