Stormig morgon..

Vardag / Permalink / 7
Det är det här som är så förbannat tråkigt med Gbg. Jag vill fota vackra träd när det nu är höst och löven blir alla möjliga härliga färger. Men hinner man göra det?? NEJ för de förbannade löven blåser av och hamnar på marken. Iofs älskar jag att ta sånna bilder också. Men det är nästan en liten dröm att få fota ett träd som är helt orange/gult/rött, men här i Gbg hinner man aldrig få chansen känns de som :P
Ja som ni förstår så blåser det storm här nere, kallt är det också och sol och moln omvartannat. Härligt höstväder iaf. Funderar faktiskt på om jag ska ta med mig kameran, efter laddningen, och gå ut och fota lite sen.

Elin och Rasmus som försvunnit i Gbg gör mig faktiskt riktigt illa till mods :( ska man inte ens vara säker när man åker hem på kvällarna nu?? När man åker så pass mycket buss och dylikt som man gör.. Jag har sagt till min älskling att om jag inte ringer efter jobbet eller om tiden går över klockan nio innan jag är hemma så har något hänt. För jag kommer ALDRIG hem senare än klockan nio pga hur bussarna går och att jag måste vänta ibland. Sjukt att man ens ska behöva säga sånt. Låt andra människor vara, snälla!!!!!
Nästan så man vill flytta till Kanada....

Eller det här om domaren som är hotad och trakasserad när han ska döma ett brott mot några som sysslat med grov våldtäkt mot barn och människohandel. HUR kan man försvara sånna människor och trakassera och hota de som vill fälla dom?? Vad fan tänker ni med?? Fattar ni vad dessa människor har gjort?? Det skrämmer fan skiten ur mig när man ser vart världen är påväg... Rakt ner i avgrunden..

#1 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Göteborg är lite som Sveriges Chicago - blåsigt och med en massa gangsters. Minns det där knivdådet vid Marklandsgatan för typ två år sedan. Skedde typ bara en halvtimme eller nåt efter att jag varit där. Pappa blev helt hyper och undrade om han skulle skicka ned en av sina pistoler. Hehe. Så är det. Det är farligt att leva.

#2 - - Tescho - web design, photography & doggies:

Jag skulle vilja hitta ett ensamt höstträd på en åker, typ. Det skulle vara fint!Det är ganska sjukt när man jämför då & nu. T ex när jag var bebbe brukade vi aldrig låsa dörren (ex när mamma gick runt sjön med mig i vagnen). Numera är det låst på bägge låsen samt larm installerat. Det man kan nämna är även att hon har sagt att hon inte skulle våga gå runt sjön idag.. Inte själv iaf... Nu bor varken jag eller mamma där längre men pappa gör. Jag känner mig däremot väldigt säker, men kan vara något naiv ibland. Nej, det är läskigt.

#3 - - Melany - City glam & shabby chic:

Usch ja, så himla hemskt! Satt precis nyss och tittade på nyheterna på 4an och där sa de att en kvinnas kropp hittats ute där nånstans och att det kunde vara Elin, de var inte säkra än :(

#4 - - Kristina:

jaha var de en animation, jag hade hoppats på en kodrad jag :) men då får jag fortsätta leta :) Tack ändå Sara :)

#5 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Sant. I julas var det ju den där serievåldtäktsmannen som härjade i Johanneberg och det var ju något olustigt kan jag säga.

Kanske en kurs i självförsvar? Jag växte upp med en pappa som var kampsportstränare och säkerhetskonsult så jag känner mig relativt säker om något skulle hända. Hjälper mycket att bara veta hur man ska eller inte ska reagera i en situation. Fast det har ju också gjort mig något paranoid. Jag ser på fullt allvar potentiella hot överallt, är ju kanske inte så nyttigt det heller, men det bör hålla en vid liv i alla fall.

#6 - - Evelina:

Herregud! Det är ju inte klokt! Hur kan man trakassera en person som som fälla människor som utför sådana handlingar ? Fy va hemskt!

#7 - - rod hart:

Din blogg var sorgligt att läsa. I bloggosfären kan vi vara osynlig och så några tror att de kan säga vad de vill. Så det är en glad jaktmark för otrevliga människor. Om du är öppenhjärtiga, som du, är du en naturlig mål. Men när de förolämpa dig som är deras förlust. Fred.

Till top