Valvaka..

Vardag / Permalink / 10
Parkerad i soffan med mineralvatten och största chipspåsen för att inte knapra på fingrarna haha. Klart det är lite nervöst, men det kommer nog gå vägen det här :) hoppas ni alla har lagt en röst nu iaf och om ni inte röstat hoppas jag ni röstat blankt bara för att få det medräknat i statistiken!

Zamme och Whisky ligger lugnt och sover just nu. Var ut och kissade förut och Zamme är så tossig efter att ha legat stilla så mycket. Vet inte riktigt hur vi ska göra just nu med kisspauser och det eftersom vi jobbar. Lär nog försöka prata med chefen imorgon om ändrade tider under två veckor för att vi ska klara det här, för Zamme måste ut och kissa ca 1 gång i timmen helst, just för att vi inte kan ta normala promenader med honom, han ska bara ut och kissa och sedan in igen under ca 2 veckor minst. Ett stort problem helt enkelt.
Det borde finnas VAH :) Vård Av Hund!
Glad att han är hemma igen, även om man är otroligt nojjig och orolig just nu över att han ska göra illa sig när han bäddar eller skakar på sig.

Ska parkera mig framför soffan igen. Pussen

Och Whiskys krocko har fått ett litet hål. Dags att sy :)

#1 - - Jess:

sv: så lite så, jo det kan jag förstå, men jag vvar tvungen att fråga för de var såååå himla fina, men du vet att jag finns här om du skulle vilja fixa en design någon gång (A) höhö ..

sen tänkte jag bara fråga, vad är det för raser på hundarna ? (: kram

#2 - - PETRAH AKA SHORTY:

svar: Ja men precis, sånna är det bra att hålla koll på :)!

#3 - - Kia | Bloggdesign:

Va skönt att ha honom hemma igen! :) Kan förstå att matte-hjärtan fick sin en chock, själv är man hönsmatte till tusan.

#4 - - Jess:

sv: haha yes (A) okej okej, de var riktigt söta, kollade lite på din jack russel, jag själv har en gårdshund, de är rätt lika :)

#5 - - J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik:

Åh, stackars liten! Hoppas han mår bra snart och att det löser sig med kissandet =)

#6 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten:

Bilden på Whisky är underbart söt :) och skönt att ni har fått hem Zamme med :)

#7 - - emelie strömberg :):

härligt att han är hemma igen den lilla sötingen! :Dtänkte bara berätta att din ruta med dagens datum smälter ihop med din rubrik om man har google chrome som webbläsare, tä nkte att det skulle vara bra för dig att veta det :)

#8 - - Michaela | Foto, vardagsliv & Bloggdesign:

det såg ut som en väldigt nöjd liten hund där han ligger :D hihi och den andra såg rätt busig ut :Dsvar;

det är lite som med syrrans son då, då man väl "jagat" upp honom och lekt så är han omöjligt att lugna ner fören någon timma senare. haha .

ja du kanske kan byta tid med någon på jobbet om det skulle vara så, eller går inte det? :) kanske inte så skoj för den lille att va helt ensam nu när han är dålig ? :(

#9 - - jennifer:

va bra att lilla vovven är bättre nu då !? :)

#10 - - Michelle:

Lille stackarn tur han e hemma nu iaf så han kan bli lite bortskämd :)

Till top