Whisky saknar brossan..

Vardag / Permalink / 13
Han går runt här hemma och gnäller :( älskade gubben. De ringde från djursjukhuset nu på morgonen och de trodde sig se en liten förbättring, men det var svårt att se. Han kommer få stanna där över helgen och det känns skönt, han är i rätta händer. Bara han inte blir sämre är jag glad. Det kommer ordna sig, det kommer ta tid men han ska bli bra igen, det måste han.
Känns så fel att bara ta en vovve på promenad och det var bara en voffe som låg bredvid oss på mattan igår kväll och myste ♥

Börjar inte jobbet förrän vid klockan halv ett idag och det känns rätt skönt om jag får säga det själv. Kommer inte vara lika ledsen som jag var igår, gamla Sara är tillbaka. Kanske något lugnare hehe. Jag mår helt klart bättre idag efter att ha läst lite mer om diskbråck och vilka olika stadium det finns och har ju även fått prata med andra vars hundar har fått det. Det här kommer gå bra!

Ute regnar och blåser det, som vanligt. Regnkläder lär införskaffas snarast känns det som.

Älskar denna Philadelphia ost. Den fanns i Österrike och har nu äntligen kommit hit & Brämhults med Apelsin/Mango kan väl nästan inte bli bättre??
#1 - - Carina:

Jättetråkigt att läsa att en av eran älskade familjemedlem är sjuk - men det kommer alldeles säkert gå jättebra, han är ju i fina händer.Förstår precis vad ni går igenom, det gör nog alla som har en älskad 4-fotad vän!Kram ❤

#2 - - Blue Velvet:

Men usch då... Jag hoppas verkligen att han blir bra snart. Vet precis känslan av att lämna sin hund och veterinären. Själv inbillar jag mig att det kanske är sista gången jag får träffa henne (min hund) och så fäller jag massa tårar. Jag håller alla tummar jag har får lille Zamme!

#3 - - Anonym:

Gott med brämhults S:

#4 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Stackars voffsarna. Hoppas allt löser sig.

#5 - - Sanna:

Våran hund har jag för mig fick det, men han fick det svåraste.

Eftersom han vart helt förlamad på bakbenen.

Operationen var alldelse för dyrt för att kunna genomföra samt att de inte visste om han skulle bli återställd.Det kommer nog gå bra Sara, förstår att du är orolig.

Hundar/katter är som våra egna bäbisar och vi får vara oroliga och ledsna över dem :)

#6 - - Daniela:

Tankarna är helt klart hos er, hoppas att han snart mår mycket bättre lillkillen!mums för Brämhults!

#7 - - Camilla:

Gud vilken fin design du har gjort. Superfin !!!! avis

#8 - - 月姫 Tsukii ♥:- kramar om! -jag bor i brämhult, några meter ifrån fabriken hihi

#9 - - ulrica:

SV. Hej!

Jag förstår att du har fullt upp men hör gärna av dig om du får tid. Litar inte på vem som helst med lösenord och sånt, om det nu skulle behövas.... Ja- som du såg är det något fel med min design..vet inte vad det är som är fel, kanske aldrig skulle gjort om designen själv.Jobbar du på Zara i Göteborg förresten? Tycketa att jag såg dig alt någon som liknade dig där...vågade inte gå fram och säga nåt,Kram!

#10 - - Anna:

Åhh den är helt ljuuvlig,den philadelphiaosten!! Är dessutom besatt i brämhults-juicerna och denna smak är nog något för mig eftersom jag älskar mango!har inte provat den.har kört hårt på svartavinbär-blårbärsjuicen ett tag.:) underbar.

#11 - - Anonym:

Tänker verkligen på dig! Får tårar i ögonen. Förstår hur jobbigt det måste vara. Mådde skit när våran lilla älskling var på sjukhuset, och då behövde han inte ens läggs in. Men Samme är i goda händer nu, och kommer snart hem igen. Full med bus!!!Kramar Sofie

#12 - - Angelique:

Började ju nästan gråta när jag läst vad som hänt, kan tänka mig hur ledsen jag skulle bli om min lilla prinsessa skulle råka ut för något sånt.

#13 - - Jessica:

Usch stackars lilla Zamme. :( Hoppas han får komma hem snart, det är väl ändå den bästa rehabiliteringen när det gäller att vila upp sig! :) Och han verkar ju så pigg och glad jämt så han kommer kämpa på tills det är bra igen! Vet inte hur det är med diskbråck - blir de helt friska igen eller kommer det liksom ligga kvar i kroppen och kunna "bryta ut" igen?Den där juicen har jag missat, måste kolla efter den nästa gång jag är i en matbutik! :)

Styrkekramar till er allihop!

Till top