Summer Wine..

Vardag / Permalink / 6
Idag har verkligen solen strålat över Göteborg hela dagen :D nästan lite sommarväder för att ta i. Dock tycker jag inte att de riktigt är tid för shorts, bara ben tillsammans med ett tunt linne som i princip alla brudar går runt i nu. Looks ridiculous om ni frågar mig, hallååå vi är fortfarande i mitten av april, inte mitten av Juli.

Har verkligen snöat in på WE♥IT också :) att jag inte skaffat det tidigare?! No clue varför, but it's aaawsome. Där kan vi snacka inspiration efter inspiration och känner ju än en gång att man bor i helt fel land när de kommer till stil på kläderna t ex. Jag vill också kunna gå i shorts varje dag. Man är ju inte direkt snyggt klädd i vinterjacka och vinterstövlar som man nu har gått runt i i flera flera månader.
Och btw, om någon har tips på en sida där man kan köpa lite löst virkade väskor och dylikt får ni gärna säga till :) tänkte i stil med DENNA. Så himla snyggt. I WANT IT!

Dags att krypa i säng, de är en dag imorgon också. Xoxo ♥

#1 - - Marie:

Vacker du är med din tatto =D. Håller med dig, såg också flera sådana med bara ben idag, killar med för den delen och det är för tidigt. De får nog vänta minst tre veckor till



tack sweet =D

kramar

#2 - - Michelle:

Vi hade också jätteskönt igår närmare bestämt 25 grader i solen helt sjukt :D Välkomen sommar :)

#3 - - Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv:

så fin bild! :)



Svar

haha ja det är dom verkligen! :) man det är jag som får bestämma då vi köper eller bygger hus ^^ tur det :D

#4 - - Tess S ~ istla.se:

snygg tatuering.

#5 - - Jennifer:

Åh en sån väska ungefär vill jag också ha, grymt snygg och perfekt i sommar. Hela bilden var iof jätte härlig :)

#6 - - Jennifer:

Ja, skulle man ju gärna vilja veta :)

Till top