No talking today..

Vardag / Permalink / 3
Såhär går det när man envisas med att jobba även fast man är smådålig. Tror ni min röst är normal?? Nej. Tror ni jag mår skitbra? Nej. Men man vet ju själv hur jobbigt de blir på jobbet när någon är sjuk och man får jobbat röven av sig i princip. Tji fick jag dock och samtidigt prickar man in det härliga högtrycket med 25 grader ute. Pooper.
En kollega/vän slutar idag på jobbet också. Kommer sakna henne så fruktansvärt. Men en tripp till Paris i höst är ju aldrig fel ;D never ever.

God damn vad jag är sugen på att beställa en Namnring :D ibland är det synd att jag har ett så kort namn egentligen. Skulle nog vilja ha Henrik på den ringen faktiskt :) fick ju mitt namnhalsband i julklapp av H ett år som kommer ifrån MittNamnHalsband där ringarna finns och jag har aldrig varit nöjdare. Använder det nästintill varje dag LOVE IT ♥

Bild från MittNamnHalsband
#1 - - Tess - BohoChic.se:

Usch låter ju inget vidare.

Ringen var väldigt fin.

#2 - - N I N A svarar:

Haha ja, det blev visst rätt varmt idag ;) Hoppas på en helg med sol och värme! Kanske den sista?



Åh jätte snygg ring. Nejnej det är jätte fint med kort namn :D Fast jag kan hålla med om att det hade varit en aning snyggare med ett långt namn på ringen! Min 1½ år yngre syster heter förresten Sara :)

#3 - - ♡ Mirre - En fotograferande hundtoka:

Usscch då, krya på dig

Till top