Tacosöndag..

Vardag / Permalink / 15
Körde en färga-barret-kväll igår :) körde utväxten och drog sedan ut färg i topparna de sista tio minutrarna. De blev mörkare än innan, men mycket färg kommer att försvinna också, så de hade jag räknat med. Ni som är nyfikna och kommer fråga vilken färg jag använder, jag kör på Schwartzkopfs Brilliance 842 Kashmir Red. Blir superbra med den :)

Man är bra desperat när man sitter och kommenterar hos ALLA som kommenterat inne hos mig och ber dom kolla in hennes blogg för den är lik min?!?! Det känns inte särskilt normalt om ni frågar mig!

Tänker sjunka djuuuupt ner i soffan med SATC resten av kvällen, älsk ska nämligen jobba en sväng nu på kvällen. Me and a big bag of nappar

 

Ingen söndag utan Tacos :D mmmmm guacamole. MOFFAAAA!

#1 - - Lina:

Du passar verkligen bra i det röda! Har alltid tyckt att rött hår är snyggt, fast vet inte om jag skulle våga själv, är nog för feg för det :)

#2 - - Tommy:

Åh så sugen jag blev på tacos då!

Så länge sen jag tryckte i mig det.

#3 - - Tommy:

Sv: Förstår det.. Sambon är inte lika förtjust i tacos som jag är! Han tycker det är gott om man äter det ibland.. för sällan:P

#4 - - Anna:

Du är helt otroligt söt på den där bilden :) ♥



Och ne, det är inte normalt att ens orka sitta och kommentera hos alla som kommenterat hos dig. Tyckte inte alls att hennes blogg var lik din! Jag blev riktigt irriterad när jag såg hennes kommentar hos mig! :p

#5 - - K a j s a j i:

Jaa, den personen skrev i min blogg också. Godkände då aldrig den kommentaren utan skrev bara en kommentar tillbaka att jag läser din blogg för att jag gillar dej och skulle aldrig läsa en blogg som försöker ragga kommentarer sådär. Urlöjligt!

#6 - - Malin:

Vacker! Du passar jättebra i den hårfärgen!! :)



#7 - - Anna:

sv: Ja, hon hittade till mig med. Jag kommenterade tillbaka hos henne att jag läste din för att jag gillade din personlighet, och att jag inte börjar läsa bloggar för dess utseende. :p

#8 - - Jessica:

Shit vad snygg du är i det röda svallet!! :)

#9 - - Kristina:

Förstog att hon kommenterade hos de flesta som gjort avtryck i din blogg. Men ja,vissa personer förstår inte att man läser bloggar för personligheten i bloggen. Hur långe har jag följt din blogg liksom? 2 år? minst? oh well.. :) Vackert barr iallalfall as usual <3 och den där sprayen från eleven verkar vara drömmen.

#10 - - Catrin:

...fick iväg en tom kommentar in´nan =)

Jätte fin färg på barret, du passar verkligen super i det.

Och ang. den där tjejen så hade hon kommenterat hos mig också...blir bara värre och värre. Vissa fattar nog inte vad blogg/bloggande är. De ska bara ragga massa läsare till bloglovin' och allt vad det är stoooor suck =)

#11 - - Sara:

Åh du är så himla fin!! Så vacker :)

Varje gång jag ser en bild på dig med ditt fina hår, så börjar jag sakna mitt röda svall.. :)

#12 - - Linnéa:

Gud vilken snygg färg =) passar så sjukt bra till dina ögon - dem lyser liksom upp =)

#13 - - Sessan:

Förstår inte hur desperata vissa är över att få läsare,

#14 - - Junitjej:

Så fin färg på håret!



Den där kommentaren om att hennes blogg var lik din fick jag också. Jag skrev till henne att hennes blogg inte alls påminde om din.

#15 - - Amanda Matanovic:

Du passar jätte bra i rött hår :D

Till top