"Vill ha tv-licens - för din dator"

Media / Permalink / 7
Men nu får ni väl förfan ge er.
Först ska vi betala för att vi har tv. Sen ska vi betala om vi vill ha fler kanaler och nu ska de ha betalt för att man kan kolla på tv via datorn. Ska ni inte börja ta betalt för att vi andas snart också kanske?

- - - - - ♥ - - - - -

Internet måste ses som en självklar del av SVT:s kärnverksamhet.

När fler tittar på tv-program via datorn eller mobilen behöver också tv-avgiften delvis förändras.

Det menar SVT:s vd Eva Hamilton, och föreslår i en debattartikel i Dagens Nyheter att regeringen ska låta utreda om även internetanvändare ska betala en tv-avgift.

 

Källa: Aftonbladet

#1 - - Zarah-Lou:

Snart får vi väl betala för att ens kunna skriva i "Youtube" i sökfältet.

Trodde det var sverige 2011 - inte Ryssland, 1930.....

#2 - - Camilla F - Design&Foto:

Men herregud! Va sjukt..

#3 - - Linda - ndaiL:

Helt sjukt om det blir så!! Men det skulle inte förvåna mig.

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Tycker att det är dags för en gemensam mediaskatt istället så alla betalar gemensamt. För det är inte rättvist att någon (som t ex. jag) som typ aldrig kollar på tv ska betala 519 kr /kvartal när någon som kollar på tv varje dag inte betalar ett skit.



"Du betalar för att du har tillgång till det" har jag fått som svar... mh, men bara för att man har tillgång till det betyder det inte att man utnyttjar det.

#5 - - Sandra:

Jag håller med. De får fan ta och ge sig nu.

#6 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Blir så trött. Klart som fan att SVT tycker folk ska betala pengar till dem utan att vara intresserade av deras innehåll. Då kan de fortsätta strunta i vad marknaden vill ha och dra in sina löner ändå.

#7 - - Anna:

De är galna de där idioterna. Om de nu är så dumma att de lägger upp play som gratistjänst får de skylla sig själva. De får väl göra om det till en betaltjänst om det nu är så.



Vi har inte ens vår tv inkopllad till några kanaler, vi kollar i princip bara på film. Ändå jagar de oss. Och vi vare sig KAN eller VILL kolla på SVT..

Till top