Busy woman!

Vardag / Permalink / 5
Hela bloggen är ju verkligen under all kritik. Heeeemskt ledsen att de inte blivit några uppdateringar men jag är så trött när jag kommer hem på kvällen så det enda man orkar göra på kvällen är att lägga sig i soffan som en zombie(som jag faktiskt drömde att jag var för några nätter sen haha)
Så de senaste dagarna har de inte varit något annat än jobb med andra ord och sen myskvällar med tjejjorna har också hunnits med efter jobbet naturligtvis ♥

Ikväll ska det frossas tacos och om bara en ynka halvtimme börjar ju nya säsongen av Solsidan också. Kan inte bli bättre :) Solsidan i nya biosystemet som kom i veckan hihi. Och sen blir det nog mys framför någon film och bara njuta av lite ledig kväll. Imorgon är de dags för jobb igen och är inte ledig förrän på tisdag :))

Hoppas ni får en loooovely evening, de ska jag ha ^.^
#1 - - Rodja:

Jag har färg där redan, men det blir fortfarande genomskinligt på vissa ställen :(Vet du något mer ställe som man kan lägga till vit bakgrund för att det inte ska bli genomskinligt?tack återigen!

#2 - - Josefin:

Det förstår man! Kommer man hem sent har man inte alltid ork till bloggeri osv. Du förtjänar lite lugn och ro! :)

#3 - - Evelina:

Härligt med en myskväll =) Tacos är inte fel =)Kramar

#4 - - Jenny:

jätte fin design! du är så himla duktig :)

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Hej sötnos :)Jag tänkte bara fråga dig om en huuuuge tjänst ang. bloggfesten. Du får givetvis säga nej om du inte tycker att det är okej.Jag pratade med Kalle innan jul om det och han sa att jag kunde sova och det hos honom, men nu får jag inte tag i honom alls så jag vet inte hur det blir med den saken... Men jag tänkte, om det skiter sig med sovplats där, skulle jag kunna få sova hos dig då?Skulle gärna ta in på hotell.. om jag hade haft råd :P

Kramis <3

Till top