I wish I was a bear..

Vardag / Permalink / 8
Så kunde man gå i ide hela vintern. Sova bort allt det kalla och blöta. Idag var marken än en gång täckt av snö. Vackert visst, men nej nu är jag rejääält trött på vintern. Kommer aldrig vara en riktig snö och vintermänniska. Är alldeles för kär i värmen och solen. Sverige är nog kanske inte riktigt rätt land för mig haha.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kika på lite Disneyfilmer. Fantasia är först ut :))) julklapp ♥ i vår kommer Bambi och Alice i Underlandet ut på DVD igen också. Bara så ni vet :D

#1 - - L I L I J A:

Åhh, håller verkligen med dig. Är absolut ingen vintermänniska & jag är såååå trött på snön. Den får gärna försvinna jäkligt snart ;)

#2 - - ~Sara~:

Du måste sluta tänka så där Sara! Vi vet ju att våren kommer att komma, det kommer ju inte vara vinter för evigt eller hur? Det är så dumt att man aldrig kan leva livet medans det pågår utan att alltid längta efter nåt annat...Jag brukade ha problem med mörkerdepression. Man bara slutade att leva under halva delen av året, allt var skit och man slutade gå ut. Men det är inställnignen som gör allt! Inte blir det väl bättre av att sitta och älta hur jobbigt det är? Då blir det ju bara mer påtagligt!Snart blir det vår. :)

Kram

#3 - - Dannielle:

Själv älskar jag vinter oavsett hur länge den håller på så länge det är riktig vinter dvs massa snö och kyla och inget blask någonstans. ;)Fina bilder!

#4 - - ~Sara~:

Sv: Nä jag förstår att du kanske inte reagerar fullt så starkt men i vilket fall så behöver det ju inte vara jobbigt, om du förstår vad jag menar. Klart att alla blir less på vintern men det blir ju vad man gör det till också.Ärligt så tycker jag att det oftast förstör när jag längtar efter något. Man tänker bara på hur bra det KUNDE vara också blir allt i det nuvarande ännu jobbigare... Dock finns det ju vissa gånger som längtan påverkar positivt, men då är det oftast småsaker som man bara behöver längta efter ett litet tag, typ utekväll i helgen eller ett visst teveprogram.

Det gäller ju att tänka efter för var och en hur man kan göra det bästa av det och om man mår bättre eller sämre av att gå och längta! :)

#5 - - Mickan:

Ja, det var samma här. Vackert, men nu får det ta och bli vår snart! Jag är också trött på kylan och de grå tunga molnen...

#6 - - ladymuffin :):

fint det är med snön!

ha en underbar kväll!

kram :)

#7 - - Emelie Rommedahl:

I also wish I was a bear :( haha!

#8 - - Lillian:

Visst är det vackert men jag börjar också bli lite trött på det...

Till top