#1 - - Malin:

Jag älskar dina videoinlägg! Du har den bloggen jag själv önskar att jag hade, men jag är så dålig på designer och sånt. I alla fall så har jag ett önskemål om videoinlägg! Jag är en kratta på att sminka mig runt ögonen, det blir bara mascara. Så en enkel vardagssminkning skulle vara kul att lära sig! :) Mina ögon blir så små när jag försökt mig på eyeliner. Kram!!

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Typ vad du säger om Bloggfesten snart? :) Vad ser du fram emot? Vad kommer du att ha på dig?Puss

#3 - - Emelie Rommedahl:

Gillar att lyssna på din vardag! Även fast du pratar om allmänt skit så blir det kul att lyssna på ändå :)Men, hm, du kan prata om er nya lägenhet, hur den ser ut och om ni skall köpa ny inredning och sånt! Framtidsdrömmar kanske? Visa upp shopping som du inte skrivit om? Tipsa om dina smultronställen i Gbg kanske? :) Eller så har du en frågestund och svarar på alla frågor i ett videoinlägg :)

#4 - - Evelina:

Du kan väl prata lite om den kommande flytten? :) Dina tankar kring den och så?

#5 - - Sis:

Du Sis skulle du vilja att jag gjorde det där 25 frågor som du gjorde i ett videoinlägg? :) kraaam

#6 - - Sandra:

Kul med videoinlägg! Intressant dialekt du har. Känner igen den från nånstans. Tack för tipset om Rock by Sweden smyckena förresten, visste inte att de fanns, men de var ju helgrymma!

#7 - - Sandra:

Jag kollade just igenom en hel del av dina gamla videoinlägg. Vore kul att se hur det såg ut i resten av lägenheten, såvida du inte visat det i något inlägg jag missat? Fast det verkar som att du ska flytta ändå snart så det kanske inte är någon vits? Anyway... Hörde att du jobbar på Zara i Arkaden sen i somras. Jag ska till Göteborg nästa helg och har några timmar att slå ihjäl på stan den 13:e, jobbar du där då? :D

Till top