Film: Just Go With It

Filmer / Permalink / 10

Tyckte den var väldigt bra :) Jennifer är snygg som alltid och Sandler är sig själv som i de flesta roller. Underhållande och lätt till skratt. Se den :) blev väldigt kär i Jens virkade klänning och snäckhalsband också haha.


Filmbeskrivning:

Danny som är en framgångsrik plastkirurg använder en vigselring som raggningsknep när han går på krogen för att få napp på tjejer. Han spelar killen som ligger i skilsmässa, men en dag går allt fel. Han har hittat tjejen som han vill ha och börjar komma med massa lögner. Då dras hans läkarassistent Katherine in i det hela. Hon får spela kvinnan som han ligger i skilsmässa med.

 

Betyg:

/10

 


Bild från Sony Pictures
#1 - - Jenny - Med en dröm om att bli fotograf:

Jag tycke med att den va bra! Jennifer är sååå fin i håret!! Förresten, du passar riktigt bra i din nya hårfärg. Riktigt snygg!

#2 - - AnnaWK:

Den såg jag på planet hem från USA för en vecka sedan!

#3 - - Rebecca!:

Åh den vill jag se!

Hoppas du haft en fin kväll! :)

#4 - - Emelie Rommedahl:

Najs! :) hyrde den idag faktiskt, tänker kolla på den imorgon :)

#5 - - Cherie Mårtensson - I väntan på liten:

Den funderade vi på att se igår men pojkvännen och lillebror fick för sig att se någon annan film så förhoppningsvis får jag se den ikväll :D

#6 - - Cherie Mårtensson - I väntan på liten:

Svar: Ja jag tror jag kommer gilla den :) Brukar gilla de flesta filmer och med de två i huvudrollerna känns det lite som att den måste vara bra ;)

#7 - - Ida:

Det låter väldigt lovande då jag har hyrt den Adam sandler brukar ju vara bra och att dessutom Jennifer Aniston är i samma film är verkligen lovande. stor kram

#8 - - Amanda:

Ska se den snart! Gillar du thrillers? Har du sett "The Stepfather"? Den är förjäkla äcklig.

#9 - - Anonym:

ja den var riktigt rolig :)

#10 - - Anonym:

yaamaaaaaaaaaann

Till top