3 ½ dag kvar

Vardag / Permalink / 6

Då var vi uppe i Dalarna för att spendera vår sista tid av semestern här uppe. Tiden har verkligen gått fort och på måndag är det dags för jobb igen och sen är de inte semester förrän i slutet av Juli :) och då är det vi som ska åka till GOTLAAAAND

 

Man känner verkligen att man är klar med Göteborg nu. Vi vill verkligen närmare familjen. De skulle inte heller vara några som helst problem att få låna pengar om vi flyttade inåt landet. Men i Gbg är det i princip omöjligt att låna till ett boende om man inte har minst 300 tusen sparat på kontot. Dessutom får du ju en lyxvilla för samma pris som du får en liten stuga i Gbg. Vi är lite smått rastlösa just nu och vill röra på oss igen. Bara att vänta och se vad som kommer hända i framtiden :)

 

Nej nu ska jag gå och umgås med familjen, så bloggpausen fortsätter :)

 

Svar till Linda som frågade: Vågar du göra precis ALLT med Henke? Det finns ingenting du skäms för eller nått sånt? Förstår inte riktigt frågan om jag ska vara ärlig :) naturligtvis finns de inget jag skäms för, vi har varit tillsammans i 7 år. De enda jag INTE gör framför honom är doing number two med öppen dörr och jag fiser inte när han är i närheten :P that's it.

#1 - - Jennifer:

nej så söt :) blir ju sugen på att köpa hund nu :P

#2 - - Nevani:

Haha fattar inte de där, hur kan man inte fisa när ens sambo är i närheten? Nån gång måste det väl hända? Jag fiser typ jämt i min sambos närvaro.. Hähä.

#3 - - ▲ elin:

ingaproblem! :)

#4 - - Marie:

Förstår hur du känner, jag vill närmare mina, de bor 40 mil bort,Du bor nog ännu längre bort ju. Jag vill neråt landet typ Norrköping eller ngt. vart skulle du vilja bo? Västerås kanske =D. Det vore också tänkbart för mig =D, eller Gävle.Ha det toppen med familjen

kramar

#5 - - Zarah-Lou:

Gooootland! Vart ska ni bo? Varit här tidigare? You're gonna' love it! ;)Detta tycker jag om att lägga av brakare inför sin partner: http://zarlei.com/pruttar-du-i-skalor-med-din-partner/ (Var lite utav en pik till min syrra som verkligen är tvärt emot mig på den punkten, hähähä)

#6 - - Sofia Werlin - en början på mitt nya liv.:

Hoppas att du har bättre väder på din semester tillskillnad från vad jag har nu :(

Till top