Going on vacation..

Vardag / Permalink / 7


Datorn kommer också få följa med :) bra att ha OM de skulle bli dåligt väder, men de hoppas vi ju inte på direkt. Solen ska stråååla och de ska vara minst 20-25 grader varmt, de skulle vara toppen (liten önskan till den som sköter vädret haha).
Imorgon direkt efter jobbet så bär det av mot H's familj. Så nu är det faktiskt dags för mig att gå och börja packa, men först hänga upp tvätten som precis blev klar.

Köpte Vichy's deo idag. Ska bli spännande att prova, men känner nu i efterhand att jag nog skulle köpt den parfymfria ist för den med parfym. Men när jag frågade om de inte hade någon annan, med vitt lock så sa hon nej :P men men, bara att prova och nästa gång får jag köpa den parfymfria :)

Så om ni inte hör av lilla mig på några dagar nu, så vet ni vart jag tagit vägen :)

Hoppas iaf att ni sötisar får en underbar helg ♥ det ska jag ha! Puss
#1 - - ladymuffin :):

sv; jaså? Ja, jag såg att det skulle regna och åska i nästan hela sverige. Men inte här på gotland tydligen, än.. :) Haha :) Det har varit FÖR varmt... kvavt...

Godnatt, sov gott :)

#2 - - Marie:

vacker bild, ha det supertopppen nu

kramar

#3 - - Web-Linn.no:

Sååå fiiint bilde. :D

God helg til deg også. :P

#4 - - Malin:

Åh du får skriva vad du tyckte om Vichys deo sen när du provat den. Jag har funderat på den länge, men det har inte blivit av att jag köpt den.Ha nu en underbar semester!! Kram Malin

#5 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Härlig bild. Och härligt med semester. Ha det superbra!

#6 - - Tommy:

Vacker bild som alltid Sara.Hoppas du och H får en underbar ledighet ..=)

#7 - - ▲ elin:

herre min skapare vilken fin design du har, thumps up girl!

Till top