LEEEEDIIIIIIG

Vilken vecka det har varit, men nu är det äntligen dags för helg och sovmorgon. Ska bli så hiskeligt, förbannat skönt. Ledigheten firades med en bacon cheese burgare + glass på donken med min underbara vän Kajsa. Bara satt på en bänk i stan och andades ut :)
Åkte hem och gick till restaurangen bredvid och åt lite middag. Sallad blev de för mig. Gassade i solen och bara njööööt. Tog en promenad med älsk ner till ån och kikade på bebis doppingar haha. Även där tog vi det bara lugnt. Önskar jag kunde förmedla känslan av allting jag kände när vi gick hand i hand vid ån och bara var.

Så nu sitter jag här, med färg i barret, en cherrycoke bredvid och bara njuter. Än en gång känslan av att ha jobbat som ett svin hela veckan och äntligen få ledigt i två dagar, den är så jäääääävla underbar. Ja, man får svära, det är min blogg ;) solen skiner, värmen är äntligen tillbaka och nu tänker jag satsa på att enbart bygga bränna heeela helgen. Och kanske hjälpa älsk med att slipa och måla våra bord och stolar ;)) kanske.

Pussen


Kommentarer
Marie - En sprallboll

Ohh underbart, ha det lovely nu

kramar


2011-06-03 - 20:59:59 Website: http://myflowergirl.blogg.se/
Tommy

Sv: Tack för tipset sara.Härligt att du är ledig.

Jag är med ledig helgen, skulle egentligen jobba, men eftersom chefen behöver mig med administrationen nästa vecka måndag-fredag såblev jag ledig helgen :)


2011-06-04 - 09:12:40 Website: http://tommytott.blogg.se/
Zarah-Lou

Roffade åt mig en bild på dig till min favorit-blogg-lista. Hoppas det var ok?

Om jag får säga det själv: FIIL SPÄSCHUUL!


2011-06-04 - 13:51:53 Website: http://zarlei.com/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow