LEEEEDIIIIIIG

Vardag / Permalink / 3
Vilken vecka det har varit, men nu är det äntligen dags för helg och sovmorgon. Ska bli så hiskeligt, förbannat skönt. Ledigheten firades med en bacon cheese burgare + glass på donken med min underbara vän Kajsa. Bara satt på en bänk i stan och andades ut :)
Åkte hem och gick till restaurangen bredvid och åt lite middag. Sallad blev de för mig. Gassade i solen och bara njööööt. Tog en promenad med älsk ner till ån och kikade på bebis doppingar haha. Även där tog vi det bara lugnt. Önskar jag kunde förmedla känslan av allting jag kände när vi gick hand i hand vid ån och bara var.

Så nu sitter jag här, med färg i barret, en cherrycoke bredvid och bara njuter. Än en gång känslan av att ha jobbat som ett svin hela veckan och äntligen få ledigt i två dagar, den är så jäääääävla underbar. Ja, man får svära, det är min blogg ;) solen skiner, värmen är äntligen tillbaka och nu tänker jag satsa på att enbart bygga bränna heeela helgen. Och kanske hjälpa älsk med att slipa och måla våra bord och stolar ;)) kanske.

Pussen

#1 - - Marie - En sprallboll:

Ohh underbart, ha det lovely nu

kramar

#2 - - Tommy:

Sv: Tack för tipset sara.Härligt att du är ledig.

Jag är med ledig helgen, skulle egentligen jobba, men eftersom chefen behöver mig med administrationen nästa vecka måndag-fredag såblev jag ledig helgen :)

#3 - - Zarah-Lou:

Roffade åt mig en bild på dig till min favorit-blogg-lista. Hoppas det var ok?

Om jag får säga det själv: FIIL SPÄSCHUUL!

Till top