Recension: Kneipp Natural Skincare

Makeup & Skönhet / Permalink / 3

Tänkte göra en liten recension av Kneipp produkterna som jag fick prova förut.

 

Nu kan även ni läsare ta del av Kneipp och få både duschkrämen OCH lotionen för 199 kr, tidigare pris 238 kr. Är du sugen är det bara du klickar in dig HÄR!

 

Body Wash - Jasmin & Argan Oil


Produktbeskrivning:

Den fina kompositionen av Bodylotion Jasmin & Argan ger dig en känsla av mjuk avslappning och tar dig med sin sinnligt mjuka doft till jasminens exotiska värld. Den aromakologiska verkan från de eteriska oljorna förtrollar och harmoniserar både kropp och själ.

Jasmin är en av de mest dyrbara växterna och finns som ingrediens i många berömda parfymer. Redan i äldre tider var den välkänd för sin avslappnande och erotiskt stimulerande inverkan. Indierna kallade jasminblomman för ”Blommornas drottning” och ”Månskenet i lunden”. Arganoljan utvinnas genom att arganträdets frön pressas. Arganträdet växer i Marocko. Den värdefulla arganoljan gör huden smidig och skapar en silkeslen känsla på huden.

Bodylotion Jasmin & Argan har en fuktighetsfrämjande inverkan och skyddar huden mot uttorkning. Lämplig för varje typ av hud.

 

Pris: 150 kr/200ml

 

Egna tankar och åsikter:

Älskar duschkrämer i alla dess former och även denna. Dock så tycker jag det är svårt att se någon form av resultat efter just duschkrämer. Den löddrade lagom mycket, hade en naturlig doft som luktade lite som en örtgård. Använder den varje gång jag duschar faktiskt :) de stora plusset är att den är helt naturlig och innehåller inga ämnen som kan vara skadliga för din kropp.

 

 

Body Lotion - Jasmin & Argan Oil

 

Produktbeskrivning:

Den fina kompositionen av Duschkräm Jasmin & Argan ger dig en känsla av mjuk avslappning och tar dig med sin sinnligt mjuka doft till jasminens exotiska värld. Den aromakologiska verkan från de eteriska oljorna förtrollar och harmoniserar både kropp och själ.

Duschkräm Jasmin & Argan har en fuktighetsfrämjande inverkan och skyddar huden mot uttorkning. Den värdefulla arganoljan gör huden smidig.

 

Pris: 80 kr/200ml

 

Egna tankar och åsikter:

Denna kunde jag känna resultat ifrån direkt i form av att huden blev mycket mjukare och just denna ska man gnugga in i huden och det känns att den blir återfuktad. Och det bästa är ju att den, precis som duschkrämen, är helt naturlig och innehåller inga giftiga ämnen :) och doftar som en örtgård ungefär. Svårt att förklara. Men den luktar fräscht helt enkelt.

 

Källa: KNEIPP

Rolig info: Visste ni att Kneippbyn på Gotland fick sitt namn ifrån Sebastian Kneipp som är grundare till dessa produkter?? :)

#1 - - Cherie Mårtensson - I väntan på liten:

Ska minsan testa de produkterna sen när jag använt slut på de jag har här hemma :D

#2 - - Ch:

jäävlig fin designe du har!!! stod att du inte tar emot designebeställningar tyvärr, annars hade jag gärna bestället, dock mot betalning såklart!!! gillar verkligen stilen! ha en fin dag/Ch

#3 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

Åh den sista tycker jag lät spännande! =)sv: hihi varsågod! Tycker din hårfärg är supersnygg i alla fall! Jag tröttnar dock så snabbt på min. Men tror jag kommer ha kvar min bruna hårfärg ett tag till i alla fall. Annars kommer mitt hår strejka! ^^svarade jag på det där om Ray Ban glasögonen förresten? Visst verkade det galet billigt men de ska vara äkta. Han köper in från konkurslager och liknande. ^^

Till top