Saltholmen

Photography / Permalink / 2
Vilken daaaag det har varit :D varit ute på Saltholmen sen tolv idag ungefär, tillsammans med Kajsa och Isabellis och respektive hubby. Låg bland klipporna, glassade i solen och bara hade de bra.
Möttes av två boobies när vi vandrade bland klipporna också, trevligt morgonmöte. En annan brud skulle prompt ta på sig sina 15 cm klackar och försöka vandra på klipporna. Hur tänkte hon på morgonen egentligen? Det undrar jag. Hennes hubby såg inte så lite besvärad ut heller haha.
Vill tillbaka, känns väldigt ledsamt att helgen redan är över. Men egentligen, spela roll. För om 1 vecka har jag min aaaallra första semester nååågonsin. 10 underbara dagar att se fram emot hihi.
Sen har jag även semester i slutet av Juli och då blir det förhoppningvis GOTLAAAAND

Lilla digitalkameran fick följa med idag också, så lite bilder blev det :)

Så nu på kvällen har vi tagit varsin kall dusch, målat möblerna en andra omgång och älsk ska åka och fixa en pirra, eller vad de heter, så han kanske kan hämta diskmaskinen imorgon. YAAAAAAAY. Happyface!

Hawaiian Tropics Coconut Bodybutter är min stooora favorit efter en dag i solen. Vill inte använda någon annan butter på sommaren :D

Isabellisen och Linus :D



Röd nu :) brun imorgon, that's how it works for my skin. Denna sommaren kommer nog bli en av de brunaste, på länge :D

#1 - - Marie:

Härligt ni haft det =D

#2 - - junitjej:

Så fint det är på Saltholmen!

Till top