Värmebölja..

Vardag / Permalink / 2

Vilken dag de har varit :) startade med en latte utanför vid våran lilla "uteplats". Försökte sedan sola lite på fiskebryggan som vi har här i Jonsered men de var så fruktansvärt hett och noll bris så jag knallade hem igen och satt ute på gården och skrålade med grannen ovanför. Häftig gubbe, 80 år, soldyrkare och väldigt trevlig. Så någon har fått lite färg på nosen kan man väl säga ;)

Blivit tutad på 2 gånger. Fattar inte grejjen?? Tror ni man blir intresserad av att ni tutar som idioter?? Nej man blir sjukt jävla rädd och skitförbannad. Blev nervisslad av 3 moppar fulla med snorungar också. Undra om de var min härliga tofs på skallen, mitt osminkade fejs eller så var min feta, glansiga hy i ansiktet riktigt tändande?? :P

 

Levt på Smultronkakor och 1,5 L vatten idag och nu sörplar jag i mig en islatte, ska bli väldigt gott med mat i magen sen, ska nämligen in mot storstan och äta middag med mina älskade tjejjor, saknat dom massor ♥

 

Präktigt idag-ska-jag-inlägg de blev haha :D pillat lite på designen också, men orkar inte mer just nu :)

 

Hittade en häääärlig ros i kruka i korallfärg :) passade väldans fint i köket. Jaa jag lovar, någongång kommer de lite bilder på hur vi bor. Men inte riktigt än :)
#1 - - Marie:

Lilla spammis?, vad gör jag???, nu hänger jag ej med =(

#2 - - Isabell:

Haha, du får ta allt det där som en komplimang! En riktig skönhet behöver inte massa spackel för att få igång killarna vettu ;) Ha det trevligt med dina tjejer sedan. :) Kram!Ps: designen är jätte mysigt sommar varm. Ett varmt välkomnande in i bloggen känns det som!

Till top