F R E D A G

Vardag / Permalink / 1
Blir till att knalla till bussen i snön strax. Tack och lov har den redan börjat smälta bort, men de var ju inte riktigt den synen man ville se när man gick upp ur sängen imorse. Snö?!?! När det var så fint och även lite småvarmt väder igår.
Jobbar stängning idag och jag måste säga att det känns lite knäppt varje gång när man är påväg in till jobbet när så många slutar tidigt från sina jobb idag eftersom det är fredag. Klart man är avundsjuk. Hur mycket jag än hatar Fredagsmys reklamen ifrån OLW så är de klart man vill ha fredagsmys :P haha. Fredagsmys är bättre än lördagsmys för då har helgen precis börjat. Eller vad säger ni?

Hunnit varit duktig på morgonen och vikt ihop tvätt som tagit 3 dagar på sig att torka. Saknar vårat torkskåp, men miljövänligt är det haha. Vi har blivit riktigt duktiga på att sortera sopor nu också. Hårdplast för sig, metall mm för sig och sedan hushållsavfall i en tredje :) men sen blir de ju lättare också när sorteringsstationen är utanför huset här :) onödigt vetande men jag tycker alla borde sortera om man har möjlighet!

Nej om man skulle ta och bylsa på sig vinterkläderna och traska ut till bussen ♥
Hoppas ni får en hääärlig fredag!

#1 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Himla fin headerbild du har nu. Fredag är gott. Första gången det känns som riktig fredag på länge nu när jag gått i skolan. Till och med köpt tacos till ikväll. Haha. Svenssonliv alltså. Klart fredagsmys är bäst, men pengar är ju inte helt fel det heller. Även om jag lider med dig att gå till jobbet när andra slutar. Avskydde alltid att jobba kväll. Hoppas du får en fin helg i alla fall. Och att vi får mer sol igen.

Till top