Snart sommartid..

Vardag / Permalink / 5
Idag var det nästan ett nine to five pass. Det är hemskt jäkla skönt att få komma hem i tid när det fortfarande är ljust ute. Och vet ni. På söndag, 27:e Mars ska vi ställa fram klockan, dags för sommartid lite smålycklig blir man ju av det, ellerhur? Vi närmar oss den härliga sommaren med stormsteg.

Har ett riktigt shoppingbegär just nu. Vi har nämligen fått in gula, blåa och rosa jeans :D nej de låter kanske inte snyggt, men det ÄR det. Ge mig ett par i varje färg tack. Ett par svarta brallor lär inhandlas snarast iaf. Sagt de i månader nu men pengarna går alltid till annat :P

*suck* lär ställa mig och laga någon mat till jobbet imorgon. Vadå inget man vill har lust att göra på kvällen. BLÄÄ! Och vad ska man hitta på???

Lillen har myst med oss idag. Den andra snutten låg och sov under en filt i sovrummet ♥

#1 - - Marie:

Hejsan =D, ja jag vill också ha färgade jeans, skulle vilja ha rosa el ljusgula eller röda =DSöt han är =D

#2 - - Marie:

Ja, måste också ha ett par röda, så läckert ihop med en jeansjacka typ =D, heheJa enormt söt, men du har två sötisar va?

#3 - - Marie:

Jag har heller inte kunnat gå i sådana klackar =D, så måste också träna, brukar få ont i vaderna eller så haha. Men är de sådär snygga så måste man ju =Dha ja alla är inte alltid linlusar =D

#4 - - Emelie Rommedahl:

Blåa jeans låter jäkligt snyggt iaf! Men kan tänka mig att de andra färgerna kan vara balla till rätt kläder :) Hur mycket kostar dem? Är det stuprörsjeans?

#5 - - Tescho:

Vi var nere i Skåne i helgen o där hade vi 16 (!!!!!!!) grader. Sommaren är verkligen saknad efter ett halvår med snö.Vad fint det har blivit här inne förresten!

Till top