Drinking my coffee/latte with style..

Hoppas den är så bra som dom lovar nu :) annars blir jag sur haha. Fanns hos Kahls på Allum för er som är sugna på en likadan. Fanns i massa olika färger också. Skulle nog fasiken ha köpt en gul eller orange nu när jag tänker efter.

Fy hur det ser ut här hemma. Är så mycket jag skulle vilja köpa för att få det så hemtrevligt som möjligt. Nytt köksbord med stolar, vitrinskåp, garderob till sovrummet, megastor canvastavla till sovrummet, nya gardiner mm mm. Trivs inte alls som det är just nu. Ni ska se köksbordet, kan berätta i detalj vad som står här: termosmugg & tillhörande låda, dator med musmatta och mus, nagellack, diverse pappersskit, kamera, sladdar, iPhonen, bankdosor, plånbok & en cd-skiva med bilder. AAAARRRGGHHHH blir tokig + att igår hittade jag ett stoooort jävla hack rakt ner i köksbordet också. Skitfult och skitstörande. Det är nu en trissvinst skulle sitta perfekt! Vi har ju iaf någonstans att bo :P som alla skulle säga åt en..

Älskade kameran har börjat göra konstiga ljud när den ska fokusera. Det är inte de klara pipet längre utan mer något "döende" läte *suck* det är de enda ljudet som jag själv kan få ur mig.

Undra om hockeynörden kan slita sig och gå på kvällsprommis :P


Kommentarer
Linnéa

ÅÅÅå vilken fin mugg =) rosa och allt =)


2011-05-05 - 22:13:16 Website: http://linneawass.blogg.se/
Marie - Fotograferande Hundtoka

Jag undrar om min hockeynörd kan slita sig, haha och följa med på kvällsrundan, känner ej för att gå själv, ussccha busscha haha. Skönt att du får vara ledig på söndag, vad jobbar du med??ja, jag trivs ju heller ej som det är och vill köpa nya gardiner och ut med alla panelgardiner samt nytt databord, nya köksmöbler, ny säng och ja you name it, haha. En vinst som sagt, give it to meeeeeeeeeee och till dig hehe


2011-05-05 - 22:16:05 Website: http://myflowergirl.blogg.se/
Junitjej

Vilken fin termomugg!Hade hockeynörden lust att ta en promenad?


2011-05-06 - 06:48:40 Website: http://junitjejen.se
Tescho

En liten vinst skulle inte sitta fel!


2011-05-13 - 13:03:56 Website: http://tescho.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow