Drinking my coffee/latte with style..

Vardag / Permalink / 4
Hoppas den är så bra som dom lovar nu :) annars blir jag sur haha. Fanns hos Kahls på Allum för er som är sugna på en likadan. Fanns i massa olika färger också. Skulle nog fasiken ha köpt en gul eller orange nu när jag tänker efter.

Fy hur det ser ut här hemma. Är så mycket jag skulle vilja köpa för att få det så hemtrevligt som möjligt. Nytt köksbord med stolar, vitrinskåp, garderob till sovrummet, megastor canvastavla till sovrummet, nya gardiner mm mm. Trivs inte alls som det är just nu. Ni ska se köksbordet, kan berätta i detalj vad som står här: termosmugg & tillhörande låda, dator med musmatta och mus, nagellack, diverse pappersskit, kamera, sladdar, iPhonen, bankdosor, plånbok & en cd-skiva med bilder. AAAARRRGGHHHH blir tokig + att igår hittade jag ett stoooort jävla hack rakt ner i köksbordet också. Skitfult och skitstörande. Det är nu en trissvinst skulle sitta perfekt! Vi har ju iaf någonstans att bo :P som alla skulle säga åt en..

Älskade kameran har börjat göra konstiga ljud när den ska fokusera. Det är inte de klara pipet längre utan mer något "döende" läte *suck* det är de enda ljudet som jag själv kan få ur mig.

Undra om hockeynörden kan slita sig och gå på kvällsprommis :P

#1 - - Linnéa:

ÅÅÅå vilken fin mugg =) rosa och allt =)

#2 - - Marie - Fotograferande Hundtoka:

Jag undrar om min hockeynörd kan slita sig, haha och följa med på kvällsrundan, känner ej för att gå själv, ussccha busscha haha. Skönt att du får vara ledig på söndag, vad jobbar du med??ja, jag trivs ju heller ej som det är och vill köpa nya gardiner och ut med alla panelgardiner samt nytt databord, nya köksmöbler, ny säng och ja you name it, haha. En vinst som sagt, give it to meeeeeeeeeee och till dig hehe

#3 - - Junitjej:

Vilken fin termomugg!Hade hockeynörden lust att ta en promenad?

#4 - - Tescho:

En liten vinst skulle inte sitta fel!

Till top