Great start..

Vardag / Permalink / 10
Blivit en himla massa kaffeinlägg den senaste dagen och här har ni mig i precis detta nuet. Drömt mardrömmar om otrohet och vaknade med en klump i magen och ett värkande hjärta. J*vla drömmar som ska vara så hemska. Och varför beter sig alltid, den andra hälften, som ett svin i drömmen?? Har fortfarande inte skakat av mig den helt.

 

#1 - - Malin:

Go´morron!! :) Följer ju dig på Twitter också (fast har inte Twitter själv..) och såg att du köpt ett Nivea cherry-läppbalsam. Vart hittade du det? Jag åkte till Maxi (Kungälv) idag (körsbärsfreak som jag är), men hittade det inte.. :( Men det lär väl komma in nångång hoppas jag :)

Trevlig helg! //Malin

#2 - - Marie - Fotograferande Hundtoka:

Kaffetant ;) ;).. Sådana drömmar har jag med emellanåt, och man blir nästan sur på mannen sedan när man vaknat, det är jobbigt faktiskt



Jag drömmde inatt att min kamera gick sönder att underdelen bara hängde =(

#3 - - Linn:

Vad bra du passar i orange!

#4 - - Marie - Fotograferande Hundtoka:

ja kanske det ja, haha, Ja det är bra det att dricka med sugrör =D. jag dricker faktiskt inte kaffe, aldrig gillat det, mår illa. Men förstår att det är gott då man klarar av det =D



Kramar, aha gör du =D, måste vara roligt att jobba där

#5 - - AnnaWK:

Sv: Jaha då förstår jag, det var väldigt snyggt med ränderna :)

#6 - - Malin:

Sv: Tack för svar (på Twitter), då vet jag vart jag ska hitta det! :)

#7 - - I N I S E N:

Drömmer jag om M så är det nästan uteslutande precis sådana drömmar! Galet! :S Och det är så otroligt svårt att skaka av sig såna drömmar.. Jag kan vara sur på M en hel dag, och han fattar ingenting, haha.

#8 - - Anna:

Vad härlig färg du har på tröjan. Passade dig jättebra!

#9 - - Molly - MOLKAN.SE:

Drömnörd som jag är, så här står det i min drömtydarbok;



"Om du drömmer om att någon är otrogen mot dig är det ett motsatsomen; du får snart bevis för uppriktig kärlek och/eller tillgivenhet."



Fredagspuss

#10 - - Linn:

Sv: Haha ja, kanske det, men det var min första tanke! :*

Till top