Smile at the camera..

Photography / Permalink / 21
Iiiinte ofta ni får se mig le på bild ;) man kan ha det väääldigt roligt när man fjantar sig med kameran och sticker in huvudet bland de härliga blommorna.

Whisky är iaf hemma nu. Hängig fortfarande och piggheten, som veterinären beskrev, ser vi inte så mycket av just nu. Han sover för fulla muggar och de förstår man ju. De har nog inte blivit mycket sömn för lillkillen hos veterinären inatt kan jag tänka mig. Han är ju lite speciell och kan inte sova om han inte får ligga under en filt och gosa in sig. Så han är nog förhoppningsvis bara utpumpad och behöver sova. Hans ögon är väldigt rinniga och irriterade fortfarande också så vi får badda dom med koksalt.

Ikväll blir det faktiskt Eurovision, H's idé haha. Har ingen favorit och har inte hört andra bidrag förutom divan Saade´s skitlåt. När man skriver musik, varför tänker man inte på hur de kommer låta i engelsspråkiga människors öron?? "Jag ska bli populär, jag ska bli populär".. Snälla nån?! Låten hade faktiskt varit hundra gånger bättre om texten inte innehöll något som enbart passar på skivan Hits for Kids!!!
Och en sak till, varför sitter man och förolämpar andra länders låtar och uppträdanden när man själv har ett nummer och en låt som faktiskt inte är speciellt bra??? Känns lite som att gräva sin egen grav och beter man sig så så är man ju rätt desperat!! Jag tror han känner innerst inne att hans nummer faktiskt inte räcker till överhuvudtaget och då måste han spela på att han är bäst, duktigast, vackrast och har bästa låten.
De ska bli riktigt intressant och se om han lyckas slå sitt "förband" som han kallade killarna från Irland :P duktigt Saade, duktigt..


Tack M :D du gav min kväll det där lilla extra ♥ haha! Det är väl ingen större nyhet att jag inte gillar min glugg, men man får göra det bästa av situationen, right?? Och jag vågar iaf stå för den jag är ;D
Zarah-Louh: Du kan ju svara henne att om hon nu stör sig på det kan hon vara den som får fylla ut - d brukar ju samlas skit mellan tänderna!
Hahahaha

*Update 00.59*
Äter upp mina ord. Saade var riktigt duktig faktiskt :) duktigare än jag trodde han skulle vara och de tog ju Sverige till en tredje plats. Hääärligt!

#1 - - Blue Velvet:

Gud så fina bilder!!!

#2 - - Nelia:

Jag skulle inte ta allt aftonbladet skriver på fullaste allvar. Mkt överdrivs och skrivs utan sammanhang. Jag tror att Saade faktiskt har en rejäl chans ikväll. Nästan övertygad om det!

#3 - - M:

Jag har alltid funderat på varför du inte ler på dina bilder. Now I know why.

#4 - - Masto =):

Meen saaaara, du vet ju att jag tycker din fina lilla glugg är fantastisk!! Den är ju . . du! <3

#5 - - Zarah-Lou:

Till "M": Stör det dig så mycket kan du vara den som fyller ut - det brukar ju samlas skit mellan tänderna!Candis: Vacker som en sommardag! Älskar ditt leende! :D

#6 - - Malin:

Så fina bilder!! Och jag tycker faktiskt du är jättesöt med din glugg! <3<3Här blir det också Eurovision, hejar på Irland..den satte sig som klister i huvvet :)

#7 - - Alisa:

DU ÄR VACKER GUMMAN SÅ VACKER! <3

#8 - - Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv:

jag älskar din glugg sara ! :D

#9 - - Malin:

Hahaha, "M" verkar vara en sjukt häftig människa.Jättefina bilder för övrigt, en av mina systrar också precis en sån där glugg & jag tycker varje gång hon ler att den klär henne - och det gör din med! Det är DU :) liksom!

#10 - - Rabbitsfoot •gravid v20•:

Jag är också en av dom som gillar din glugg, tycker det är jättefint. :)

#11 - - Marie:

Det är ju tokcharmigt med glugg och du passar prima i din =D, så inget att dölja här inte =D. Fina bilderja, näee tänkte kolla på det, men vart film istöllet hahakramar

#12 - - Jenny - Med en dröm om att bli fotograf:

Din glugg är såååå fin Sara! Du borde ha med den på bild oftare!!

#13 - - Tommy:

Härliga bilder!Har H tatt dom eller du själv?

Jag får oftast så oskarpa ögon när jag ska ta någon självporträtt sådär !haha, Zarah-Lou´s kommentar älskar jag, klockren!

#14 - - Sara:

Åh vad du är vacker! Älskar din glugg :D

#15 - - Molly - MOLKAN.SE:

Du är så himla vacker kvinna och låt ingen någonsin få dig att tro något annat. Din glugg är du och du är så himla fin :)

#16 - - Marie:

Håller med, Eric var jätteduktig ju =D

#17 - - Marie:

jag har också en liten glugg, inte mitt på utan på sidan av ena framtanden, har verkligen inte gillat den förr. Men har börjat vänja mig och tycker emellanåt också att det är fint och charmigt, det går i vågor som du sägerTycker du är fin i din glugg =D

kramar

#18 - - Marie:

Eric är ju vääääldigt söt, men det spelar förvisso inte någon som helst roll eg, För det är hur de sjunger som gäller, men det var bara ett konstanterande att han är fin =D

#19 - - M:

Zarah-Lou; då får nog du hjälpa till, jag lär inte få plats.

Malin; jag är nog minst lika häftig som dig. Hoppas jag.

#20 - - Mikka:

Du är så vacker! Jag hade glugg innan jag fick tandställning och jag måste säga att jag saknar min glugg. Mamma har kvar sin glugg och det är fint och personligt :)

#21 - - Maria:

Min mormor hade också en sån glugg, så himla fint och charmigt! När jag var liten var jag jätteledsen över att jag inte hade någon :)

Till top