Chriiiiistmas..

Vardag / Permalink / 7
Nej inte riktigt än, men man kan nästan tro det :D inne i Göteborg har de redan satt upp mysig julbelysning överallt. Enoooorma lysande julkulor hänger vid kompassen och vid centralen står ljusgranen färdig och Pressbyrån är inlindad av ljus :D M Y S är bara förnamnet..

Letat som en iiidiot på både ICA, Rusta, 7Eleven, Statoil mm efter Dumle Pepparkaka :P Är verkligen Gbg så efter??? Hellooooo. Craving. Min svägerska är ju mindre snäll som dessutom sitter och skickar mms med dessa små godingar. VART ÄR MIN PÅSE???

Kan meddela att kladdpepparkakan var väldigt mumsig men väääääldigt mastig haha :D mmmm gott vare, men de räckte med en liten bit.

Jahaaa, vad ska man hitta på resten av kvällen då??? Fortfarande ingen ny box till tv:n. TRÖÖÖÖÖÖK!!

#1 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

DUMLE PEPPARKAKA? Det har jag aldrig ens hört om! Då är ni inte ensamma om att vara efter kan jag lova dig! Fan vad arg jag blev nu, älskar både dumle och pepparkakor! Det kan bara inte bli en dålig kombo!

MÅSTE hitta!

#2 - - Anna:

Kladdpepparkakan var förra julens favorit här hemma, så jag var snabb att köpa hem en i år med när jag såg den i butik! Dumle pepparkaka hittade jag inte i Kalmar, men när jag var på båten hem till Åland så fanns den i taxfreen! :D Så goda tyckte jag, men lite samma där. Man äter inte så många, för det blir väldigt mastigt! :p

#3 - - Catrin:

Ja dumle pepparkaka var en hit =) testades här om kvällen! Kladdkakan har jag också smakat - väääldigt kladdig! Nu sitter jag och kikar igenom ditt arkiv efter bra filmtips =)

#4 - - Disa:

Kolla på Ica Focus, vi hittade där.De smakar pepparkaksdeg förövrigt ^^

#5 - - LittleMissWitty * BF i Mars:

Om du väldigt gärna vill ha dumle pepparkaka så finns de på kortedala torg i mat affären där ;)

#6 - - Junitjej:

Kladdpepparkaka låter smaskens!!! Vilket företag tillverkar de?

#7 - - Marie:

pepparkakskladdkaka lät spännande =D. Ohhhh vill se julen på västkustem =D

Till top