Designbeställning. FÖRST TILL KVARN!!!

Bloggdesign / Permalink / 1
Nu när jag kommer jobba lite mindre under November så tänkte jag göra TVÅ beställningsdesigner.
Så det är helt enkelt först till kvarn.

GÖR EJ GRATIS. En design kostar ALLTID 300 kr och uppåt beroende på hur lång tid det tar och hur avancerad du vill ha den.

Du MÅSTE MAILA mig, tar ej emot via kommentarer.

LÄS DETTA UNDER NOGGRANT SÅ INGET MISSFÖRSTÅND UPPSTÅR.

När du beställer en design måste du vara tillgänglig under några timmar eftersom jag ofta börjar med designen direkt. Ofta när man gör en design ser den inte ut såsom du själv föreställt dig och om jag ska sitta och vänta på att du ska meddela ändringar som ska göras så tar det oftast dagar innan den blir klar. Tid = pengar och både jag och du vill ju att designen ska bli klar så fort som möjligt.


kontakta.candis@hotmail.com


1. För att köpa en design funkar det så att du berättar hur du vill ha den och jag berättar priset.

2. Sedan sätter du in 150 kr på mitt konto. Detta är för att försäkra mig om att du verkligen vill ha designen och inte ångrar dig sen när designen är klar..

3. När designen sedan är klar och du har godkänt den så sätts den resterande summan in på mitt konto.

4. När jag sedan ser att pengarna har kommit in så lägger jag in designen på din blogg. Jag kommer därför att behöva dina inloggnings-uppgifter.
Jag är inte intresserad av att förstöra för någon och har aldrig haft någon som varit missnöjd eller fått sin blogg förstörd!


En hel design kostar från 300 kr och uppåt beroende på hur avancerad du vill ha den. Om du tycker detta är dyrt tänk då på att jag antagligen kommer spendera minst 4-5 timmar med enbart din design! Vill du även ändra i den undertiden så kommer det att ta ännu längre tid. Man jobbar ju inte gratis och det bör man tänka på om man funderar på att gnälla om priset.


- Färger. (Ljusa, mörka, vilken nyans.)
- Bilder. (Header, profilbild mm)
- Texter du vill ha i headern. (Bloggnamn, en mindre text.)
- Övriga önskemål. (Ex Flikar, en bild som jag har fotat, mailknapp, bloglovinikon, kommentarsfält mm.)1. Du tar kontakt med mig och berättar ingående hur du vill ha din header. Jag berättar hur många som står på kö.

2. Du sätter sedan in 50 kr, halva summan, på mitt Swedbank konto när jag meddelar att det är din tur. När jag sedan ser att pengarna har kommit in så börjar jag på din header.

3. När du sedan känner dig nöjd efter eventuella ändringar så sätts resterande summa in på mitt konto och jag antingen skickar över headern eller lägger in den åt dig.


En header har ett fast pris på 100 kr och kan ta allt från 1 timme till 3 timmar beroende på hur mycket bilder, brushes mm som ska användas!
En header blir oftast klar samma dag som jag startar med den.


- Storlek på headern. (Ex 900x400??)
- Färger. (Ljusa, mörka, vilken nyans.)
- Bilder.
- Texter du vill ha i headern. (Bloggnamn, en mindre text.)
#1 - - ladymuffin:

kul att du gör blogdesigner! Lycka till. Hoppas du får några napp! :D

Till top